Hypotéka od Hypoteční Banky

Hypoteční Banka

Hypoteční BankaHypoteční banka je jedničkou na českém hypotečním trhu a tomu také odpovídají služby, které tato společnost fyzickým i právnickým osobám nabízí. Vše začíná u klasické hypotéky na dům pro fyzickou osobu, což představuje hlavní objem všech transakcí. Standardní hypoteční úvěr funguje na účelovém principu, kdy je nutné využít získané prostředky výhradně na vyřešení bytových potřeb. S hypotékou je spojeno zástavní právo na nemovitost, které musí být evidováno na katastru nemovitostí, což je hlavní podmínka toho, aby banka peníze vyplatila.

Hypoteční banka nabízí samozřejmě i americkou hypotéku, tedy půjčku se zástavou nemovitosti, kdy není potřeba využít získané peníze na řešení bytových potřeb (stavba, rekonstrukce, nákup nemovitosti). To výrazně usnadňuje osobám, které mají vyřešené bydlení, nakupovat auta, dovolené, financovat školy svým dětem a podobně, jelikož mohou získané peníze využít na cokoliv potřebují.

Novinkou je pak speciální australská hypotéka od hypoteční banky, kterou můžete vidět i v televizní reklamně, která je tím levnější, čím vyšší částku si od společnosti půjčíte.

hypoteka

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.