Páteční okénko – banky v ČR 12. díl (Citibank)

Zemanta Related Posts ThumbnailPo krátkém shrnutí v posledním díle pátečního okénka jsme tu opět s další várkou bankovních institucí, s nimiž vás seznámíme. V desátém pokračování našeho seriálu jsme probrali mBank (čtěte zde). Dnešním adeptem bude poměrně známá společnost, kterou je Citibank.

Jde o zahraniční bankovní skupinu Citigroup, která vznikla před více, jak sto lety. V roce 1812 byla založena úplně první pobočka, která se nachází v New Yorku, kde je ostatně i centrála tohoto finančního giganta, jenž patřil v roce 2012 ke třetí největší bance ve Spojených státech amerických.

Bohaté produktové portfolio Citibank

Vzhledem k tomu, že jde o plnohodnotnou bankovní instituci, můžete v nabídce Citibank nalézt výběr z několika osobních či firemních účtů, možnost zhodnocení vlastních peněžních prostředků za pomoci spořicích účtů a termínovaných vkladů nebo variantu pojištění.citibank

Citibank se proslavila hlavně svými debetními kreditními kartami, které představují bezhotovostní půjčky, jež lze využít v podstatě na cokoliv. A nutno podotknout, že výběr je v této oblasti více, než bohatý. Od kreditní karty Citi BILLA, přes Citi O2 až po Citi ČSA.

Citibank at Work

Bankovní instituce Citibank neopomíná ani na management firem, který je realizován v rámci programu Citibank at Work. Dostát se vám může velice excelentního bankovního servisu, řady benefitů a velice individuálního přístupu, jehož výsledkem je vaše spokojenost.

Kontaktní údaje

Zajímají-li vás mnohem bližší a podrobnější informace o tomto bankovním specialistovi, využijte kontaktní údaje Citibank zde. O jednotlivých produktech, programech a nabídkách získáte podstatně více údajů.

Abychom vás trochu naladili na další páteční okénko našeho seriálu o bankách, předneseme, že následující rozebíranou bankovní institucí bude AXA Bank Europe.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.