Páteční okénko – banky v ČR 13. díl (Equa Bank)

Zemanta Related Posts ThumbnailV posledním díle pátečního okénka jsme se rozepsali o historicky a objemově poměrně velké bankovní instituci, kterou je Citibank (čtete zde). Dnes se zaměříme na mladší banku, která vznikla převzetím Banco Popolare Česká republika a.s.

O získání tohoto finančního subjektu se postarala skupina Equa Group Limited, jejíž název do značné míry naznačuje, o jaké bance bude řeč. Je to samozřejmě Equa Bank, která na tuzemský trh vstoupila oficiálně 20. 9. 2011.

Od tohoto data sice uběhla poměrně krátká doba, během níž se však podařilo zajistit hned 12 poboček na území České republiky a získáno bylo přes 600.000 klientů.

Nejenom běžný účet, ale i půjčky

Equa Bank se kromě standardní bankovní nabídky, kterou tvoří klasický účet, možnost spoření nebo hypotéky, zabývá i speciálními půjčkami. Jejich název je RePůjčky, které pomáhají i s pře-financováním starých a nevýhodných úvěrů.equa bank

Kromě osobního bankovnictví jsou poskytovány služby pro firemní klientelu, kde nechybí oblast jako internetové bankovnictví, platební styk nebo depozita.

Množte peníze se spořicím účtem EXTRA

Bankovní instituce Equa Bank může být vynikajícím zdrojem finančních prostředků, které jsou rozmnožovány za pomoci speciálního produktového balíčku EXTRA. Své peníze můžete nejenom ukládat, ale také navyšovat.

Kontaktní údaje

Rozhodnete-li se oslovit tuto bankovní instituci, budou vám nápomocny kontaktní údaje Equa Bank zde, s nimiž se můžete dopracovat k telefonickému a emailovému kontaktu.

Naši pozornost si v příštím týdnu vydobyla Hypotéční banka, která se specializuje především na poskytování hypotéčních úvěrů libovolným klientům. Specifická bankovní instituce, na kterou se prostřednictvím čtrnáctého dílu pátečního okénka podíváme trochu podrobněji a z hlubšího pohledu.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.