Páteční okénko – banky v ČR 9. díl (HSBC Bank)

Zemanta Related Posts ThumbnailV minulém pátečním okénku jsme poměrně důkladně probrali minulost LBBW Bank (čtěte zde), nyní se však zaměříme na specifickou bankovní společnost, která patří mezi největší na celém světě. Především ti, jež využívají korporátní a mezinárodní bankovnictví už začínají tušit, že půjde o HSBC Bank.

Nadnárodní bankovní korporaci, která má zastoupení po celém světě, a jež byla založena v roce 1991. Její opravdové prvopočátky však pamatují rok 1865, kdy vznikly v podstatě první pobočky se situováním v Hongkongu a Šanghaji.

V roce 2012 byla tato bankovní korporace označena za jednu z největší světových bank vůbec. HSBC Bank totiž disponovala aktivy v hodnotě neuvěřitelných 2,693 miliard dolarů.

HSBC Bank pro firemní klientelu

Pakliže bychom hovořili o českém zastoupení HSBC Bank, bude se jednat především o firemní zákazníky, kteří využívají bohaté produktové portfolio mnoha podob. Ti, jež se zaměřují na mezinárodní obchod, financování pohledávek, treasury či globální trhy a řízení finančních toků.hsbc

Právě takový druh klientely nalezne v podání HSBC Bank plnohodnotné uspokojení. Celosvětová přítomnost tohoto bankovního subjektu přináší vynikající péči o zákazníky, tvorbu případových studií a spoustu dalšího. Výjimkou není ani projektové nebo exportní financování.

Kontaktní údaje

Tento díl pátečního okénka byl do určité míry specifický, protože jsme vám představili banku světového charakteru a také výjimečných služeb. HSBC Bank jistě není typickou bankovní společností, přesto vám může nabídnout mnohé. Využijte kontaktní údaje HSBC Bank zde a dočtete se více.

Následující páteční okénko bude daleko lidštější, protože jeho hlavním tématem je každému dostatečně známá mBank. Nezbývá tedy, než se obrnit trpělivostí a vydržet do příštího týdne.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.