Podnikatelský účet, nebo úvěr od GE Money Bank

GE Money Bank

GE Money BankGE Money Bank patří v pohledu poskytování služeb a nabídky nových produktů k největším inovátorům na českém podnikatelském trhu. Jde o to, že banka nabízí neustálé novinky, moderní návrhy a způsoby financování byznysu, které nemají u nás obdoby. Pro podnikatele tak GE Money Bank představuje bezpečného a stálého partnera, od kterého mohou čekat neustálý přísun nových nápadů a možností, jak zlepšit vaše podnikání a finanční stránku vašeho byznysu.

Produkty GE Money Bank jsou opravdu výjimečné, jelikož umožňují naplno využívat potenciál, který bankovní sektor má. Podnikatelský účet u GE Money Bank si nastavíte podle vlastních požadavků a potřeb. Je jenom na vás, kolik plateb měsíčně chcete zdarma, jestli potřebujete přeshraniční převody nebo jestli chcete podnikatelský účet spojit s účtem pro fyzickou osobu. Speciální účty jsou uzpůsobené pro začínající podnikatele a samozřejmě komplexní balíček pro maximální úsporu nákladů pro velké korporace. Každá společnost má u GE Money Bank možnost využít maximálně svého potenciálu.

I v oblasti úvěrování umožňuje GE Money Bank podnikatelům velice širokou paletu možností, kde je možné využívat až milionové úvěry pro podnikatele bez zajištění a bez nutnosti dalšího ručení. Podnikatelský úvěr od GE Money Bank je vaše podpora v provozním i investičním financování. Půjčit si můžete až 5 000 000 Kč až na 10 let. Jde o velice flexibilní úvěrovou politiku, která se přizpůsobí vašemu podnikání i velikosti společnosti. Nízká administrativa a velice přátelský přístup dělají z těchto podnikatelských úvěrů opravdové šampióny v oboru. GE Money Bank se pak právem pyšní pozicí velkého podnikového hráče na českém bankovním trhu.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.