Studentské slevy – potěšte svoje tělo i duši

Patříte-li mezi příznivce aktivního odpočinku nebo naopak mezi ty, kteří by rádi svůj dosud neaktivní způsob trávení volného času změnili, pak by Vaší pozornosti neměly uniknout jedinečné slevové nabídky na tzv. slevových portálech. Díky nim budete moct potěšit nejen svoje tělo i duši, ale též i svoji peněženku. Vstupte do zimy aktivně!

Sportem ku zdraví a s více penězi v kapse

S pomalu přicházející zimou se většina sportovních aktivit přesouvá do krytých sportovišť a hal. Pro mnohé je to ovšem též signál, že by opět po rozpáleném létě měli oprášit svoje sportovní výstroj a zavítat zpět do posilovny, fitness centra apod. Ti, co neradi utrácí více peněz, než je nutné by tak nyní měli zpozornět, nebo díky slevovým nabídkám mohou na ročních permanentkách, ale též i na jednotlivých vstupech ušetřit poměrně zajímavé částky. Jinými slovy, slevové kódy, vouchery a obdobné nabídky, inzerované na slevových portálech, mohou Vaši peněženku ušetřit od zbytečného drancování. Obzvláště v případě půlročních, ročních nebo víceletých permanentek se může jednat o částky pohybující se v řádech tisíců korun. Uznejte tudíž sami, že správný timing a využití vhodné nabídky se tak může opravdu vyplatit.

Nechcete-li se však zavazovat na delší dobu, ať již tušíte, že Vaše tréninková morálka není bůhvíjaká, nebo si prostě chcete jen konkrétní fitness centrum nejdříve jen vyzkoušet, můžete v takovém případě ušetřit i na jednotlivých vstupech. Jednorázové slevové kupóny Vám tak umožní před učiněním dlouhodobého závazku seznámit se s více posilovnami/fitness kluby, a Vy se tak tím budete moct ujistit, že svoje peníze investujete skutečně správně.

Kam jinam vyrazit?

Slevové akce však samozřejmě nezahrnují pouze shora zmiňované nabídky posiloven a fitness center. Nejste-li tak jejich příznivcem, mohou Vás v tom případě oslovit například nabídky zlevněného vstupu do plaveckých bazénů, bruslařských kluzišť, squashových či tenisových kurtů, golfových odpališť apod. Nabídka je takřka nepřeberná a vybere si z ní snad opravdu každý. K ušetření zajímavých cifer stačí přitom jen velmi málo – sledovat aktuální nabídky, vybrat si tu, která Vás zaujme a pak už se jen těšit ze svého sportovního zážitku. Vyrazte proto s přáteli o víkendu na bowling nebo na lezeckou stěnu; ušetřit je však možné i na službách, které se sportovní aktivitou souvisejí pouze zprostředkovaně, a to například na zlevněném ubytování na horách, nebo můžete slevové kódy aplikovat též na levnější jízdné apod.

Aktivním i pasivní sportovní odpočinek

Sportovní a fitness vyžití nicméně nemusí souviset výhradně s vyčerpávajícím pohybem. Zde nemáme nyní na mysli sledování fotbalového zápasu u televize, avšak například návštěvu lázeňského nebo relaxačního centra, kde si budete moct vychutnat a nechat své tělo rozmazlit některou z nabízených wellness služeb – namátko lze zmínit saunu, parní lázně, bahenní zábaly, masáže, vodní trysky, infračervenou místnost, vířivky – to vše lze za zvýhodněnou cenu pořídit.

V neposlední řadě je vhodné zmínit též promoakce a slevové kupóny na sportovní klání. Díky jedinečným nabídkám na slevových portálech se tak můžete dostat na utkání svého oblíbeného fotbalového, hokejového nebo třeba házenkářského týmu za zvýhodněnou cenu či vzít naopak bezplatně s sebou svého kamaráda či přítelkyni.

Zdroj: www.vouchercloud.cz

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.