Nepodceňujte pojištění na cestách

Pojištění je nedílnou součástí naší společnosti. Narazit na něj můžete v podstatě ve všech oblastech každodenního žití. K těm nejčastějším pojišťovacím produktům patří určitě povinné ručení a cestovní pojištění.

Služby, jež spolu mohou do určité míry souviset. Například v období, kdy se chystáte vydat na svoji rodinnou dovolenou do zahraničí, a dopravním prostředkem vám bude osobní vůz. V takový moment se vyplatí obrátit na profesionála v této oblasti, kterým je pojišťovna Generali.

Povinné ručení s garancí nejnižší ceny

Pakliže bychom začali s představením produktu povinného ručení, je nutno podotknout, že jde o zákonem vyžadovanou službu, které se nemůže vyhnout žádný majitel a provozovatel dopravního prostředku.

generaliRozhodnete-li se zajistit si povinné ručení vozidel u výše uvedeného subjektu, máte jistotu vysokého finančního plnění, které se pojí s řadou nadstandardních asistenčních služeb. Zajistit si můžete praktické připojištění předního skla nebo pojištění proti hlodavcům, jež vám mohou poničit vůz.

V závislosti na vašich řidičských zkušenostech a dopravní minulosti můžete v rámci bonusů vytěžit desítky procent, jež se pozitivně promítnou do celkové ceny.

Cestovní pojištění do zahraničí

Pakliže máte pojištění vozu vyřízené, neopomínejte ani na cestovní pojištění do zahraničí, které vás ochrání před nečekanými lékařskými výdaji, ztrátou zavazadel nebo v případě odpovědnosti. Máte-li kvalitní cestovní pojištění, můžete si své cesty užívat jistě mnohonásobně více.

Chraňte sebe a také svůj osobní majetek, s čímž vám ve všech ohledech může pomoci pojišťovací společnost Generali. Profesionál na slovo vzatý, jež vám zajistí velice příjemné cenové podmínky, ať už jde o povinné ručení nebo cestovní připojištění.

Zajistěte si tyto služby online nebo na kterékoliv pobočce Generali.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.