Páteční okénko – banky v ČR 17. díl (PPF Banka a.s.)

Zemanta Related Posts ThumbnailDnes budeme pokračovat v představování unikátních bankovních institucí, které nejsou natolik obvyklé a známé. Poslední díl, který se věnoval J&T Banka a.s. (čtěte zde), bude následován obdobným finančním subjektem, jež spadá také pod jednu velice známou a mocnou finanční skupinu.

Bude to PPF Banka a.s., kterou vám představíte v tom opravdovém světle. Bankovní instituce, která je vlastněna mezinárodní peněžní skupinou PPF N. V., jež vznikla v roce 1991 pod taktovkou jednoho z nejbohatších Čechů Petra Kellnera.

A právě tento subjekt je majoritním vlastní PPF Banka a.s. a předkládá bohaté klientele velice osobité a individuální služby. Bankovní instituce s velice pevným finančním zázemím, která se na trhu objevila v roce 1992 pod názvem Royal Banka CS a.s., kterou v roce 2004 převzala skupina PPF N. V. a přejmenovala.

Co můžete očekávat od PPF Banka a.s.?

Můžete si být jisti, že to budou především profesionální služby v několika typech bankovnictví, jako je to investiční, podnikové, municipální a privátní, jež se zaměřuje nejenom na podnikající subjekty, ale také běžnou klientelu.ppf bank

Díky zkušenostem PPF Banka a.s., respektive celé finanční skupiny PPF N. V. máte jistotu, že s vašimi penězi bude nakládáno tím nejlepším způsobem. Ne nadarmo totiž dochází k neustálému nárůstu celkového obratu této společnosti, stejně, jako výsledného hospodaření.

Výjimkou není ani dotační poradenství, finanční nástroje, plnohodnotný servis pro investory a mnoho dalších důležitých informací.

Kontaktní údaje

Pakliže vás zaujala bankovní instituce nejbohatšího Čecha, určitě vám přijdou vhod kontaktní údaje PPF Banka a.s., které vám předkládáme, jako na zlatém podnosu.

Na závěr opět nezbývá, než prozradit, na jakou banku se můžete těšit následovně. Nyní to bude, internetová Zuno Bank.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.