Páteční okénko – banky v ČR 19. díl (Sberbank CZ)

Zemanta Related Posts ThumbnailAktuální páteční okénko se přesune od nedávno prezentované Zuno bank (čtěte zde), k daleko větší společnosti, která se zabývá bankovnictvím mnoha podob a jejímž místem vzniku je Rusko. Jde o jednu z největších ruských bank, jež disponuje více jak 20.000 pobočkami po celém Rusku.

V České republice je tento subjekt znám, jako Sberbank CZ. Její vznik samozřejmě není datován oficiálním rokem 1841, ale obdobím 2011. Právě v tomto roce skoupila ruská akciová společnost svého předchůdce v podobě Volksbank CZ a následně došlo k přejmenování na Sberbank CZ.

Změna názvu byla provedena v roce 2013.

Bohaté portfolio Sberbank CZ

sberbankBankovní instituce Sberbank CZ je určena pro každodenní bankovnictví a to jak běžným občanům, tak firemním subjektům. Dominantou této společnosti je známé FÉR konto, které je zcela bez poplatku a může být sestaveno hned z několika modelů.

Sberbank CZ samozřejmě neopomíná ani na další, respektive klasické sféry finančního trhu, jako je spoření a investice, hypotéční úvěry, pojištění nebo privátní bankovnictví určené náročné klientele.

Banka Sberbank CZ disponuje pouze několika desítkami bankomatů a omezeným množstvím poboček na území České republiky, přesto přináší velice osobité a specifické bankovnictví, v němž se najde doopravdy každý.

Kontaktní údaje

O Sberbank CZ vám přinášíme daleko více informací, které jsou prezentovány pod odkazem kontaktní údaje Sberbank CZ zde. Právě prostřednictvím nich se můžete dopracovat k některému z předkládaných finančních produktů.

Následující páteční okénko budeme věnovat Raiffeisen stavební spořitelně, která je nedílnou součástí finanční skupiny Raiffeisen Group. Specialista na finanční služby všeho druhu, jehož produktové portfolio vám budeme prezentovat v informačně hodnotné podobě.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.