Páteční okénko – banky v ČR 22. díl (Oberbank AG)

Zemanta Related Posts ThumbnailPáteční okénko je opět tu a naposled probíraná Poštovní spořitelna (čtěte zde), bude vyměněna za dlouholetý bankovní subjekt, jehož historie sahá až do 17. století. Je to rakouská instituce, respektive akciová společnost, která disponuje miliardovými aktivy a jejíž kód je 151 51.

Na mysli máme Oberbank AG. Společnost, která byla ještě před několika lety v době nepříznivé a celosvětové finanční krize označována, jako stále prosperující a samostatná banka, která nevyžadovala jakoukoliv státní pomoc, jako tomu bylo u konkurence.

Zázemí v mnoha státech

Rakouský gigant sází především na svoji dynamičnost, všestrannost a všudypřítomnost, o níž se stará až 1.700 zaměstnanců, kteří se nenachází pouze ve své rakouské domovině nebo v České republice. Je to například Německo, Slovensko nebo Maďarsko.

oberbankOberbank AG navíc pracuje na neustálém dalším rozvoji u nás, čehož jsou důkazem nově vznikající filiálky.

Privátní, ale i firemní klientela

Letité know-how, profesionální služby a všestranný servis. To jsou přednosti, kterých se vám dostane jak při zřízení běžného účtu, tak při pořizování platebních karet, spoření, úvěrů nebo v rámci osobního poradenství.

Oberbank AG dbá především na špičkové vztahy se svými investory, proto může být příjemnou zkušeností například využití cenných papírů.

Kontaktní údaje

Chcete-li se stát také nedílnou součástí spokojených klientů této společnosti, využijte kontaktní údaje Oberbank AG zde, díky nimž se vám dostane aktuálních informací, které hledáte.

Po představení tohoto rakouského přeborníka se naším dalším cílem stane ryze německá bankovní společnost, kterou je Deutsche Bank, jež patří mezi největší bankovní subjekty ve své zemi. Za týden vám tedy přineseme řadu hodnotných informací o její minulosti a aktuální produktové nabídce.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.