Páteční okénko – banky v ČR 24. díl (Evropsko – ruská banka)

Zemanta Related Posts ThumbnailPo týdnu jsme opět zde a pokusíme se vám přinést další aktuální informace o bance, která působí na českém trhu. Pro připomenutí zmíníme, že v posledním díle jsme se věnovali Deutsche Bank (čtěte zde), která patří mezi silné zahraniční subjekty.

Dnes se budeme soustředit na moderní a novou banku, která v podstatě jako jediná získala licenci na území Evropy a zároveň disponuje ruským kapitálem. Je to Evropsko – ruská banka, jež se tohoto privilegia domohla v roce 2008 a hned o rok poté byla otevřena první pražská pobočka.

Osobní a firemní finance

Evropsko  – ruská banka je jedním z těch subjektů, které plnohodnotně a především velice bohatě pokrývají jak soukromou, tak firemní klientelu.

Evropsko – ruská bankaPokud jde o osobní finance, jsou to klasické či studentské účty, vklady mnoha podob, úvěry, platební služby nebo online kalkulačky pro snadné nalezení poptávaného finančního produktu. Pokud jde o firemní zákazníky, je třeba nezapomínat ani na dokumentární operace, respektive bezpečné finanční vypořádání.

Evropsko – ruská banka navíc disponuje internetovým bankovnictvím, které lpí na vysoké jednoduchosti, zabezpečení a komplexnosti.

Kontaktní údaje

Chcete-li využívat financování českého exportu do Ruska, zajímáte-li se o depozitní a konverzní operace nebo platební transakce směřující do uvedené země, budou se vám jistě hodit kontaktní údaje Evropsko – ruská banka zde, které lze využít pro jednoduché kontaktování pověřených pracovníků tohoto bankovního ústavu.

Naše další a následující putování po bankách nacházejících se na území České republiky bude směřovat na Slovensko, odkud pochází Všeobecná úvěrová banka. Instituce, jež po svém vzniku v roce 1990 založila okamžitě pobočku v našem hlavním městě. Těšte se na představení, které vám o této společnosti mnohé prozradí.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.