Profesionální softwarové řešení Helios

Helios Orange je špičkové softwarové řešení určené pro nejrůznější komerční subjekty. Propracovaná opora mnoha firemních procesů, které jsou optimalizovány k naprosté dokonalosti, s maximální jednoduchostí a bohatými možnostmi.

Moderní Helios Orange, to je řízení výroby ve strojírenství, v elektrotechnickém průmyslu a v mnohých dalších oblastech, kde přináší efektivitu a flexibilitu jakkoliv náročných operací.

Podnikový informační systém a jeho varianty

ERP systém Helios Orange má samozřejmě široké možnosti uplatnění, jak již zaznělo v úvodu tohoto článku. Například v energetice lze očekávat přínos jak v oblasti obchodní, tak v té evidenční nebo ekonomické.

heliosAplikace je schopna provádět činnosti týkající se libovolných komodit, jako je plyn, elektřina, teplo nebo voda. Zajištěno může být plnohodnotné plánování v energetice, včetně nejrůznějších evidencí, zúčtovacích mechanismů nebo nástrojů pro analýzy a vyhodnocení. Ty mimochodem přispívají k efektivitě chodu konkrétní společnosti.

Helios Orange lze také velice praktickým způsobem integrovat, o čemž si povíme v několika následujících řádcích.

Integrace ERP systému Helios

Vzhledem k tomu, že je systém vyvíjen pro různé oblasti zaměření, má samozřejmě širokou možnost sjednocení, jež přináší další vylepšení.

Helios Orange lze napojit na různé školící a vzdělávací systémy, na aplikace zjednodušující řízení lidských zdrojů nebo ty, které řeší ukládání a správu naskenovaných dokumentů. Výjimkou není ani webová aplikace majorshop, v rámci níž dochází k propojení Helios s profesionálním obchodním nástrojem pro internet.

Helios Orange je všestranný podnikový informační systém, jehož možnosti můžete využít skutečně v jakékoliv oblasti. Upotřebte individuální řešení připravené přímo pro konkrétního zákazníka a dané modely fungování výroby či společnosti.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.