Bankovní registr dlužníků

Bankovní registr dlužníků je postrachem všech občanů, kteří mají zájem o jakoukoliv půjčku, hypotéku či bankovní úvěr. Databáze, která může mnoho žádostí o finanční pomoc jednoduchým a rychlým způsobem překazit.

Co je to bankovní registr dlužníků, respektive Centrální registr dlužníků? Kdo všechno do něj může nahlížet a jak široké pokrytí ve skutečnosti má?

Snažte se mít čistý finanční rejstřík

Registr neplatičů je bohatou databází, která je využívána především bankovními institucemi. Systém, který je propojen mezi všemi peněžními ústavy a do něhož dané společnosti vkládají informace o neplatičích, nesplacených dluzích a obdobných závazcích.

Novodobý bankovní registr dlužníků je tak místem, které vás při žádosti o půjčku okamžitě prozradí, pakliže máte jakékoliv nesplacené závazky kdekoliv jinde. Registr, který je plněn a synchronizován každý den, tudíž jsou informace v něm uložené stále aktuální a k dispozici.

Centrální seznam dlužníků k nahlédnutí zdarma je tak prvním místem, kam bankovní úředník nahlédne, nežli vám schválí požadovanou finanční sumu. A nutno podotknout, že případné nálepky věhlasného neplatiče se jenom tak nezbavíte, protože informace jsou archivovány dlouhých deset let.

Zvyšte svou důvěryhodnost po celém světě

bankovni registrRegistr dlužníků, označovaný jako CEDR, je od roku 2000 přístupen také na internetu a jeho bohatá databáze je napojena na systémy fungující v Evropské unii nebo Spojených státech amerických. Projevíte-li se jako notorický neplatič bankovních závazků, můžete svoji důvěryhodnost snížit v rámci nejrůznějších oblastí světa.

Nepodceňujte důležitost úvěrového registru a snažte se, aby v něm o vaší osobě nebyla vedena žádná zmínka, protože pak se můžete v případě žádosti o finanční půjčku, domoci pouze rychlého odmítnutí nebo zkomplikování celého procesu.

Obrázek převzat z webu www.freedigitalphotos.net (autor: thawats).

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.