Kupte si nový vůz a odečtěte si ho z daní

Sníte o novém vozidle pro rodinu nebo podnikání? Hledáte adekvátní náhradu svého stávajícího a již nedostačujícího dopravního prostředku? Potom se zaměřte na předváděcí vozy Dacia a na značku Renault. Automobily, které vám vyhoví ve všech náročných požadavcích.

Navíc si jejich pořízení můžete odečíst z daní, pakliže je využijete ke svým podnikatelským aktivitám. Snadná a praktická cesta, jak ušetřit dostatek finančních prostředků.

Renault Zličín může být místem, jež naplní vaše požadavky na nákup nového vozu.

Předváděcí vozy Renault za jedinečné ceny

Společnost Renault Retail Group CZ se stane vaším profesionálním partnerem v Praze a okolí. Ten vám nabídne nové vozy libovolného typu, ať už jde o osobní, užitkové a sportovní provedení.

Specialista, jenž předkládá bohatý vozový park značek Renault, Dacia a Nissan. Pestré skladové zásoby, možnost variability při sestavování konkrétní výbavy nebo řada nadstandardních prvků v základní ceně.

Značkové náhradní díly

renaultKromě prodeje nových či ojetých automobilů vám bude poskytnuto také prvotřídní a profesionální servisní zázemí, včetně náhradních dílů Renault. O nově zakoupený vůz bude postaráno do posledního detailu, tudíž vás nemine ani potřebná diagnostika vozu.

Vozy Renault budou vašimi pomocníky nebo jen přepravními nástroji.

Odpočet automobilu z daní

Jste-li plátci DPH, neváhejte a využijte přínosný odpočet vozu z daní. Neplaťte více, než musíte a zaměřte se pouze na prověřené a kvalitní značky. Renault Zličín, potažmo společnost Renault Retail Group CZ se stane vaším rádcem, ale také prostředníkem pro nákup nového a moderního vozu.

Je nejvyšší čas obnovit vozový park, což sebou přinese řadu výhod. Pořizujte vozy levně a zároveň se zajímavou možností snížení ceny o DPH.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.