Nejlepší půjčky jsou ty zadarmo a bez poplatků

Když si půjčujete peníze, počítáte s tím, že za tuto službu budeme muset zaplatit i nějaké ty úroky nebo poplatky. Je to naprosto běžná a standardní součást úvěrů a setkáte se s nimi u velké většiny bankovních i nebankovních půjček. Pokud ale potřebujete jen malou částku (do 5 000 Kč), můžete narazit i na velmi výhodné nabídky půjček, které jsou zadarmo a bez poplatků. V tomto článku Vám poradíme, kde takové nabídky výhodných půjček najdete a přidáme jeden tip na půjčku zdarma.

logoPrvní půjčka zdarma je pro mnoho lidí velkým lákadlem a koneckonců je logické, že pokud existuje společnost, která Vám půjči zadarmo, bylo by nesmyslné půjčovat si jinde a platit zbytečné a často i přehnaně vysoké poplatky. Seznam společností, které tyto výhodné půjčky zdarma poskytují, nabízí např. finanční portál CoolPůjčky.cz. Ten se zaměřuje především na srovnání a na recenze úvěrových produktů. Můžete si na něm sami vybrat, o jaký typ půjčky máte zájem a v tabulce si pak zobrazit srovnání odpovídajících nabídek podle takových parametrů, které jsou pro Vás důležité.

Jednou z rychlých půjček, které jsou napoprvé úplně zdarma, je půjčka Zaplo. Ta momentálně patří mezi nejžádanější nebankovní úvěry a vyplatí se zejména tehdy, pokud jste si od této společnosti ještě nikdy předtím půjčku nebrali. První půjčka je u Zaplo finance poskytována až do výše 7 500 Kč a u dalších žádostí se úvěrový limit postupně navyšuje až na 12 000 Kč. Pokud jde o dobu splatnosti, tak půjčka je jen krátkodobá a uhradit ji musíte nejpozději do 30 dní. Zaplo.cz recenze naleznete např. na stránce Vyhodnaky.cz, kde je i spousta dalších recenzí jak na nebankovní, tak i na bankovní úvěry.

Jednou z kvalitních internetových stránek, zaměřených na půjčky, jsou FinanceChytře.cz. Tento portál nabízí velké množství zajímavých článků a to nejen ze světa půjček, ale i dalších témat, týkajících se financí – pojištění, oddlužení, investování, spoření atd. Nechybějí zde samozřejmě ani recenze na půjčky bez poplatků, o které si můžete podat žádost přímo z tohoto webu. Součástí stránek jsou i informace o podvodných půjčkách, včetně tzv. Černé listiny firem, na které byste si měli dát pozor a rozhodně si u nich žádnou žádost nepodávat.

Pokud se chystáte vzít si půjčku, která nepřesáhne 5 000 Kč, určitě se poohlédněte po společnostech, které Vám ji nabídnou zdarma. Je zbytečné platit vysoké poplatky, když můžete dostat úvěr zcela zdarma. Každá firma ale tuto půjčku nabízí pouze napoprvé, při každé další žádosti už Vám příslušný poplatek za poskytnutí půjčky bude naúčtován.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.