Potisk složenek dle vlastního přání

Velká spousta firem či obchodníků rozesílá svým klientům a zákazníkům nejenom zboží, ale i přiložené složenky. Takových situací může mimochodem nastat více, než dost. Pakliže se také řadíte mezi zmiňované subjekty, určitě vás budou zajímat kvalitně předtištěné poštovní poukázky.

Tedy ty, na nichž jsou vaše iniciály, popřípadě platební údaje, částky a další důležité informace, které nemusí vyplňovat zákazník. Profesionální a zajímavé řešení, jehož výrobní náklady jsou navíc dosti přijatelné.

Odborník na tisk složenek

slozenkyObjednání této služby je velice jednoduché. Vše probíhá prostřednictvím internetu, a to za přispění online portálu slozenky-tisk.cz, kde si jednoduše navolíte to, oč máte zájem. Může jít o poštovní poukázky nařezané s označením A, Ad, C nebo Cd. Výjimkou nejsou ani ty personalizované nebo s alonží 4“ nebo 8“.

Stačí splnit pouze jedinou podmínku výroby, kterou je minimální počet 100 ks. Poté můžete již volit to, co se hodí právě pro vaše účely.

Expresní vyřízení složenek

Obvyklá dodací lhůta se pohybuje kolem jednoho týdne. Spěcháte-li však na tisk složenek, můžete využít i expresního podání za nepatrný příplatek. Zárukou vám bude rychlost odeslání do dvou dnů.

Profesionál na tisk složenek i řadu dalších služeb vám vyjde vstříc například při požadavku na finální náhled před samotným tiskem, díky čemuž máte přehled o tom, jak vše bude vypadat.

Složenky na vyšší úrovni

Využijte flexibilních a variabilních procesů pro firmy a instituce. Nechte si potisknout složenky, jimiž se platí na poště, a povyšte své služby předkládané zákazníkům na mnohem vyšší úroveň. Internetový portál slozenky-tisk.cz vám v tomto případě bude v plné míře nápomocen.

Tisk složenek lze realizovat levně, rychle a dle vlastních potřeb. Okuste nezávazné kalkulace a zjistěte, na kolik vás vyjde potištění poštovních poukázek i s dopravou.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.