Profesionální audit včetně daňového poradenství

Účetní uzávěrka je procesem, kterému se nevyhne žádná menší ani větší společnost, natož ta se zahraniční účastí. Aby tato činnost proběhla dle platných českých a mezinárodních standardů, je vhodné spolupracovat s auditorem.

Se společností pyšnící se dlouhodobou praxí a odborným přístupem. Takovým subjektem může být firma SP Audit s.r.o. Ta na trhu působí od roku 1999. V rámci průběžné spolupráce s tímto subjektem vám bude realizován kompletní audit účetní uzávěrky, včetně řady důležitých činností.

Obsahová část auditu

Audit účetních uzávěrek může mít samozřejmě spoustu podob. V každém případě je možné počítat s řádnými výstupy a to nejenom v českém, ale také v cizím jazyce, včetně komunikace při samotném auditu.

Prováděny jsou různé typy auditů.

Business woman portrait isolated on white

  • Spojené s likvidací
  • V rámci přeměn a slučování
  • Pro konsolidaci v zahraničí

Na své si jednoduše přijde každý podnikatelský subjekt a mezinárodní společnost, která vyžaduje audit účetní uzávěrky v té nejlepší a nejpřehlednější podobě. O správnosti jednotlivých uzávěrek vás mimochodem přesvědčí tým odborníků s mnohaletými zkušenostmi. Za zmínku stojí, že spolumajitelkou společnosti je prezidentka Svazu účetních ČR.

Pomoc v rámci daňového poradenství

Firma SP Audit s.r.o. nabízí velice komplexní služby, proto můžete očekávat i výpomoc v oblasti daňové problematiky. Daňoví odborníci jsou vám k dispozici při nejrůznějších analýzách, optimalizacích nebo zpracování daňového přiznání.

Daňové poradenství může mít také podobu profesionálního školení nebo přednášky, jež bude realizována před vašimi zaměstnanci. Zkrátka vše, nač si vzpomenete.

Svěřte se v případě auditu účetní uzávěrky a daní do rukou expertů, s nimiž bude vaše podnikatelská činnost daleko pohodlnější a maximálně funkční. Splňte zákonné povinnosti bez nesnází.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.