Půjčky snadno a rychle na ruku

Pokud svůj příjem nechcete nebo ani nemůžete doložit, půjčka bez příjmu je pro vás ideální. Vám, jako žadatelům o půjčku v bance, jsou klasické půjčky nedostupné, jelikož každá banka po vás bude chtít doložit příjem. Výjimkou je situace, kdy vám chodí výplata na účet banky, kde žádáte půjčku, ta pak doložení příjmu nemusí vyžadovat. A proto nezbývá než se obrátit na nebankovní společnosti, které mají podmínky pro získání půjčky mírnější. Počítejte však s tím, že podmínky pro produkt půjčka bez doložení příjmu budou méně výhodné než u půjčky bankovní.

Výhody a nevýhody

pujcka-50000-bez-dokladani-prijmuJe tu hned několik výhod půjčky bez potvrzení příjmů. Tu zásadní jsme již zmiňovali a tou je neprokázání či nedokládání vašich příjmů z jakéhokoli důvodu. Dalším velikým plusem je, že své peníze obvykle dostanete do 14 hodin od podání žádosti a na ruku. Žádost se podává buďto telefonicky, přes internet anebo ve výjimečných případech i osobním kontaktem. Žádné zbytečné vyřizování, čekání a tak dále.

Jelikož se jedná o nebankovní půjčku, musíme počítat s tím, že podmínky nejsou tak výhodné jako u bankovních půjček a to především při prodloužení splátek. A dále jsou to také úrokové sazby, které se řadí k těm vyšším. Jde o to se jen rozmyslet, zda je pro vás výhodné do toho jít.

Jde to ještě snadněji

Půjčka bez doložení příjmu online je ještě snadnější a rychlejší způsob, jak se dostat k penězům. Tyto půjčky jsou takzvaně bezúčelové, což znamená, že nemusíte udávat důvod, na co budete chtít použít. Online rychlá půjčka vám umožní získat okamžitě peníze na váš účet. Půjčku si vyřídíte z pohodlí domova a bez nutnosti osobní schůzky. Peníze pak stačí do 21 dnů vrátit zpět. Za některé půjčky nejsou účtovány žádné úroky, ale platíte jen poplatek za zprostředkování online půjčky.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.