Catering pro firmy v Plzni? Profesionální služby nabízí GastroEvent

Chystáte se pořádat větší firemní akci pro zaměstnance, klienty či obchodní partnery, a chcete si být jisti tím, že proběhne vše dle vašich představ? Pak zvažte, zda si na pomoc nepřizvat profesionální cateringovou společnost.

Sestaví menu na míru

Kvalitní cateringové služby v Plzni a okolí zajišťuje již několik let společnost GastroEvent.cz. Jde o firmu, která si zakládá na vstřícnosti. Co se tím rozumí? Jako objednatelům vám sestaví menu dle vašeho přání a požadavků, a to z české i zahraniční kuchyně.

Samozřejmostí je také zajištění občerstvení v podobě alkoholických i nealkoholických nápojů. Jako spolehlivá cateringová firma má k dispozici zkušený personál, který se o hosty na vaší akci náležitě postará, pokud jde o pohoštění a občerstvení.

Catering při pořádání firemní akce nepodceňujte

_DSC0175Catering pro firmy hraje důležitou roli v okamžiku, kdy chtějí udělat dojem na hosty během pořádané akce. Sami si snadno dokážete představit rozladění, pokud přijdete na nějakou akci, kde se nemůžete ani pořádně občerstvit, natož si dát něco dobrého k jídlu.

Stejně tak je špatně, pokud vám pořádající připraví jen nějaké blafy, které jsou nepoživatelné. Díky spolupráci s profesionální cateringovou společností se těmto trapným okamžikům vyhnete. Spokojení klienti a obchodní partneři to pak ocení při budoucí spolupráci s vámi.

Hledáte rozvoz po Plzni? Zavolejte do restaurace J. Gotti

Nejen catering však může při pořádání akce pomoci. Jde-li například jen o setkání se zaměstnanci, můžete pohoštění zajistit klidně i pomocí rozvážkové služby.

Pro tyto účely se dá spolehnout na restauraci J. Gotti, která dělá možná nejlepší pizzu v Plzni. Rozváží více než 20 druhů pizzy a také další typické italské pokrmy. Kompletní menu najdete a objednáte také online prostřednictvím internetových stránek restaurace.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.