Pamětní mince jako dárkové předměty

Přemýšlíte o tom, jak obdarovat své obchodní partnery, věrné zákazníky či dlouhodobé zaměstnance firmy? Hledáte pamětní předměty, které budou působit důstojným dojmem a zároveň budou nositeli určitých tradic?

Pak se zkuste zaměřit na pamětní mince, s nimiž vyjádříte své poděkování a zároveň potěšíte obdarovaného. Vymaňte se z běžného standardu reklamních předmětů a vydejte se cestou originality a elegance. Pamětní mince mohou být totiž uschovány v působivém obalu, jenž přidá celému daru na patřičné důstojnosti.

Ražené medaile dle vlastního návrhu

medaile

Vybírat si samozřejmě můžete produkty, jež tvoří nedílnou součást běžného portfolia specialistů na tyto předměty. Daleko originálnější je však volba vlastního grafického návrhu, popřípadě individuální zpracování podle vašich požadavků k dané příležitosti.

Medaile mohou být nejenom oceněním vašich zaměstnanců a obchodních partnerů, ale i odměnou za nejrůznější sportovní výkony, soutěže a podobné příležitosti. Meze se v tomto ohledu rozhodně nekladou, a pokud budete chtít náhodou ocenit větší množství lidí, také existuje velice praktické řešení.

Ražené odznaky libovolného tvaru

Jednou z variant jsou odznaky menší velikosti, kterými je možné ověnčit uniformu, pracovní oděv nebo jakýkoliv typ oblečení. Také v tomto případě je výsledný vzhled v rukou zákazníka. Odznak může mít podobu znaku konkrétní firmy, klubu, spolku či vybrané instituce. To vše doplněno o další informace dle libosti.

Ať už se rozhodnete obdarovat kohokoliv při dané příležitosti, myslete na to, že na trhu nejsou jen omšelé reklamní předměty a nic neříkající ceny. Dejte raději přednost unikátnímu a honosnému zpracování, jež vám přináší pamětní mince, ražené medaile, odznaky, vyznamenání a ostatní prvky tohoto typu.

Propadněte kouzlu ručně vyráběných reprezentativních odměn, které budou uloženy v působivém dárkovém balení.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.