Pohodové varianty POHODY

varianty Pohody

V předešlém článku nazvaném Daně v pohodě v POHODĚ (můžete si přečíst zde) jsme si přiblížili účetní program POHODA. V tom dnešním si představíme jednotlivé varianty tohoto oblíbeného účetního programu.

Program POHODA se v základu skládá z adresáře, financí a fakturací. V adresáři jsou uloženy obchodní kontakty. Také umožňuje online komunikaci a organizaci dokumentů. Funkce fakturace ukládá přijaté, vydané i zálohové faktury a příkazy k úhradě. Záložka finance obsahuje pokladnu, kterou lze propojit s bankou.

Základní rozdělení jednotlivých variant POHODY:

  • Mini
  • Lite
  • Jazz
  • Standard
  • Profi
  • Premium
  • Komplet

Licence Mini umožňuje vést daňovou evidenci pro drobné podnikatele.

Vyšší verzí je varianta Lite, která umí zpracovat daně většímu počtu firem. Lze zde také najít homebaking, dlouhodobý i leasingový majetek, poštovní sestavy nebo třeba knihu jízd.

Verze Standard poskytuje navíc kompletní mzdovou agendu a možnost vedení skladového hospodářství.

Pokud je hlavním požadavkem vedení kompletního účetnictví pro jednu nebo více firem, má POHODA k dispozici variantu Profi.

Nadstavbou varianty Profi je program Premium, který nabízí navíc mzdovou agendu s uceleným skladovým hospodářstvím.

Top produktem POHODY, zvláště vhodným pro účetní firmy, je pak varianta Komplet. Dává možnost zpracování jednoduchého i podvojného účetnictví.

A co zvládá Jazz? Jde o ideální variantu pro obchod a prodej. Eviduje faktury, banky, pokladny i kasy. Obsahuje kompletní funkce pro vedení skladů, samozřejmostí je obchodní adresář.

Na závěr článku přinášíme shrnutí všech variant v tabulce, včetně kompletního přehledu konkrétních služeb a možností.

varianty Pohody

obrázek převzat z webu www.stormware.cz

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.