Online půjčka s vyplacením ihned na účet nebo na ruku?

Nebankovní trh se vyvíjí jako každý jiný. V předešlých letech jsme byli zvyklí na to, že vyplacení půjčky proběhlo u nás doma a nebo jsme si vyzvedli peníze na poště. Obchodní zástupci velmi často navštěvovali rodiny, aby jim předali peníze a následně vybírali splátky každý týden nikoli měsíc. Nechceme tvrdit, že tyto způsoby zmizely úplně, ale rozhodně už nejsou tak časté. S příchodem internetu a digitalizace se mnoho věcí provádí online bez jakéhokoli kontaktu s jakýmkoli člověkem. Díky tomu, že je internet tak dostupný a pokrývá téměř 100% našeho území přesunula se rychlá půjčka na online weby poskytovatelů. Vyplacení financí probíhá rovnou na bankovní účet žadatele pár minut po tom, co si o věr požádal. Vlastní bankovní konto je samozřejmě nutností.

Nemám bankovní účet 

Možná patříte také k odpůrcům online účtů a kreditních karet, ale zabezpečení je nyní na mnohem vyšší úrovni a banka dokonce ručí za vaše vklady do výše až 100 000 eur. Také se už nemusíte bát poplatků za vedení běžného účtu nebo shlédnutí zůstatku, protože tyto nesmysli už vymizely. Čeká vás celá řada výhod jako je internetové bankovnictví, kde můžete přijímat a rozesílat tuzemské a nebo zahraniční platby. Samozřejmostí je nákup v eshopech po celém světě a nakupování potravin bezhotovostně a mnoho dalšího. Pokud bankovní konto nemáte doporučujeme si jej založit, protože je s ním život ve 21. století mnohem jednoduší a půjčka ihned dostupnější. 

Jsou půjčky na ruku dražší? 

Je půjčka do výplaty s vyplacením na ruku dražší? Ano, mnoho průzkumů ukazuje, že tento typ úvěr vyjde většinou dráž. Tuto alternativu vyhledávají lidé, kteří mají exekuci a nemohou si nechat poslat peníze na účet, protože je zablokovaný a exekutor by peníze ihned strhl. Na druhou stranu je obvykle možná i půjčka bez registru, která je stále populární. Mnoho nebankovní společností vymýšlí další možnosti jak se mohu dostat klienti k penězům. Jedná se o vyzvednutí hotovosti na čerpacích stanicích a nebo dokonce v trafikách.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.