Banky bez poplatků aneb ušetřete také vy

Zdají se vám poplatky za vedení účtu či výběr z bankomatu přemrštěné a nechcete dále přicházet o vaše peníze? Udělejte jasnou změnu a přejděte tam, kde poplatky nejsou na pořadu dne. Svěřte finance do rukou profesionálů v oboru.

Seznamte se s velmi výhodnými podmínkami následujících bank v Česku.

mBank

mbank

Právě mBank je považována za velmi inovativní,  kreativní a cenově přijatelnou banku, která svoji pestrou paletu služeb neustále rozšiřuje. Zajímá vás, co vše je zdarma u osobních účtů?

Nejen budoucí, ale také již stávající klienty jistě potěší fakt, že zpoplatněno není vedení ani založení účtu. Zdarma jsou také elektronické výpisy , nastavení trvalých platebních příkazů, všechny české platby či aktuální novinka, kterou představuje bezkontaktní platební karta. Potřebujete náhle vybrat hotovost z bankomatu jiné banky? Třikrát do měsíce můžete tak bez poplatku učinit.

Fio Banka

fio

Hledáte opravdu solidní banku, která si přízně svých klientů váží? Obraťte se s důvěrou na poměrně novou Fio Banku, jež získala ocenění Nejvstřícnější banka roku 2012.  Osobní bankovní účet bez placení, to jsou alespoň služby.

Co vše je zdarma?

  • Založení a následné vedení účtu
  • Všechny platby realizované v ČR a také ČR – SR
  • Vklad či výběr hotovosti na pobočce banky
  • Trvalé příkazy k úhradě
  • 10 výběrů z bankomatu do měsíce
  • Internetové bankovnictví, Smartbanking

Air Bank

air

Air Bank poskytuje svým klientům možnost si vybrat z Malého a Velkého tarifu. První alternativa je zdarma až na pár drobných výloh.  Velký tarif vás bude měsíčně stát 150 Kč, kde nezáleží na počtu použití daných služeb. Je pouze na vás, pro kterou variantu se rozhodnete.

použité obrázky převzaty z webů mBank, Air Bank a Fio Banky

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.