Páteční okénko – banky v ČR (Úvod)

Páteční-investiční-okénkoPo krátké odmlce vám přinášíme další tematický seriál „Pátečního okénka“, který se pro změnu nebude zabývat představováním nejrůznějších investic, nýbrž bankami v České republice. Bankovními institucemi, kterých je v tuzemsku více, než dost.

Již dávno pryč jsou doby, kdy jste své finanční transakce řešili pouze v rámci několika známých peněžních subjektů. Kromě velkých a dlouholetých společností je zde také spousta menších bank, které nabízí mnohdy daleko lepší, výhodnější a zajímavější služby.

A právě o nich budou v nadcházejících týdnech pojednávat naše páteční okénka, která vám budeme přinášet s maximální pravidelností a bohatou obsahovou zásobou informací.

Banky v pátečním okénku

V každém z jednotlivých dílů se budeme věnovat jedné z bank, která se nachází na území ČR a nabízí zde své služby. Každý týden podrobíme rozboru jednu bankovní instituci, o níž se dozvíte spoustu přínosných informací, jež se týkají nejenom jejího vzniku, tedy dávné historie, ale také současnosti, produktových nabídek a podobně.

Páteční okénko vás bude informovat o zajímavých a výhodných nabídkách, které jsou aktuálně k mání a chybět nebudou ani kontaktní informace a odkazy na příslušné stránky. Zkrátka sumář údajů, jež vám o daném bankovním domě poví vše, abyste si dokázali udělat svůj vlastní obrázek a zjistili něco více.

V několikadílném seriálu vám představíme silné hráče na trhu bankovnictví, jako je Komerční banka, Česká spořitelna, Fio banka, ale také jiné a pro mnohé čtenáře méně známé subjekty, jako jsou mBank, GE Money Bank, UniCredit Bank nebo Oberbank AG a další.

Nuže, nezbývá tedy, než se těšit na první oficiální díl Pátečního okénka na téma banky v ČR, který se bude zabývat Komerční bankou.

obrázek převzat z webu www.freedigitalphotos.net (autor: digitalart)

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.