Páteční okénko – banky v ČR 16. díl (J&T Banka a.s.)

Zemanta Related Posts ThumbnailV posledním pátečním okénku jsme poměrně podrobně probrali bankovní instituci ING Bank (čtěte zde), kterou dnes vyměníme za jiný finanční subjekt. Každý poctivý čtenář našeho pravidelného seriálu jistě moc dobře ví, co bude následovat nyní.

Je to J&T Banka a.s., která se na českém trhu pohybuje od roku 1998. Jakéhokoliv znalce finančního trhu určitě napadne, že tato bankovní instituce spadá pod slovenskou finanční skupinu J&T. A nutno podotknout, že tomu tak opravdu je.

Prvopočátky této firmy se váží k roku 1994, o rok později již vznikla oficiální J&T Finance Group, která v podstatě zaštiťuje tuto bankovní společnost J&T Banka a.s.

Produktová nabídka J&T Banka a.s.

Výjimečností této bankovní instituce je především velice individuální přístup k privátní klientele. Možná i v tom spočívají přednosti J&T Banka a.s. Předkládáno je vám jak privátní bankovnictví, tak to prémiové, včetně Clear Deal. Zajišťovány jsou jak bankovní vklady, tak investice, bankovnictví nebo poradenství.j&t bank

Kapitolou samou o sobě jsou špičkové služby poskytované institucionální klientele a právnickým osobám. V tomto ohledu můžete očekávat termínované vklady, municipální vklady nebo specifické vklady na míru. V rámci bankovních služeb jsou prezentovány také investice, které představují fondy, investiční zlato, dluhopisy nebo obchodování na kapitálových trzích.

Kontaktní údaje

Oslovila-li vás produktová nabídka a vůbec obecně společnost J&T, určitě vám budou nápomocny kontaktní údaje J&T Banka a.s. zde, které jsme pro vás připravili.

Následující díl pátečního okénka bude věnován další obdobné bankovní instituci, která spadá pod jednu z největších finančních skupin na světě, jejímž majitelem je známý podnikatel Petr Kellner. Bude to PPF Banka a.s., kterou si trochu přiblížíme.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.