Jak nejlépe poslat balík na dobírku?

Ať už jste podnikatel, nebo fyzická osoba, určitě jste se již někdy setkali s nutností někomu poslat zásilku formou balíku. V minulosti tento problém většina z nás řešila pomocí nejmenovaného státního dříve monopolního poskytovatele poštovních služeb. Museli jsme s balíkem fyzicky zajít na poštu, tam vyřídit veškeré formality a modlit se, že balík bude v pořádku zaslán příjemci. Proto si jistě mnozí z nás položili otázku, jak by šlo poslat balík na dobírku efektivněji?

Čas jsou peníze

V dnešní době má stále méně lidí čas nosit veškeré odesílané zásilky na poštu. Samotná cesta zabere velké množství času, nehledě na čas, který si musíme vyčlenit na stání ve frontách a vyřizování různých formalit. Tento čas se dá využít daleko efektivněji, a proto je dobré si vybrat takového dodavatele, který tyto nudné formality udělá za vás, zatímco vy se budete vydělat tomu, co vám skutečně vydělává peníze. Tyto služby nabízí například společnost Balík Servis, která vás balík převezme na vámi zvoleném místě a postará se o jeho doručení.

Obrázek 1 S Balík Servis už nemusí být odesílání balíků noční můrou.

Obrázek 1 S Balík Servis už nemusí být odesílání balíků noční můrou.

Rychle, pohodlně, levně

Kromě toho, že je zaslání balíků na dobírku tímto způsobem velmi praktické, je zároveň i velmi pohodlné. Kromě toho, že Balík Servis balík převezme, můžete si i vybrat, zda-li chcete zaslat balík do ruky nebo balík na poštu, neboť každému příjemci vyhovuje něco jiného. Navíc můžete využít i možnosti sledování balíku, která se velmi hodí při odeslání důležitějších balíků.

Velkým přínosem je rychlost zaslání, neboť v rámci tuzemska je balík doručen do následujícího pracovního dne od převzetí.

Služby Balík Servisu se neomezují jen na Českou republiku. Je možné zaslat balík i do zahraničí. Odeslat zásilku tímto způsobem je možné do všech členských zemí Evropské unie, Norska, Švýcarska a Turecka.

Velkou výhodou služeb Balík Servisu je i jejich cena, neboť balík s touto společností můžete odeslat na dobírku velmi levně. Tudíž není jediný důvod, proč jeho služby alespoň nevyzkoušet.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.