Offshore společnosti přináší spoustu výhod

Už vás nebaví náročná úřední byrokracie v Česku, které podléhají všechny tuzemské společnosti? Máte zájem podnikat v zemi, v níž není veřejně dostupná informace o majetkové struktuře firmy? Hledáte stabilní právní prostředí, jež bude mít pro váš business nepopiratelné klady?

Pak využijte daňový ráj pro české firmy. Ten okusíte ve Velké Británii, v Lotyšsku nebo na Seychelách. Nechte si vytvořit  offshore společnost se sídlem v Londýně, Mahé či v Rize a získejte potřebné soukromí a anonymitu.

Zakládání zahraničních společností na klíč

Výhody zahraničních subjektů jistě není třeba moc zdlouhavě představovat. Přednosti daňových rájů lákají každoročně další a další firmy, které se stěhují z Česka právě do některé z uváděných destinací. Otázkou samozřejmě zůstává, jak založit offshore společnost, když s tímto administrativně náročnějším procesem nemáte žádné zkušenosti, navíc je vyžadována znalost dané oblasti?

offshore spolecnostiVelice jednoduše. Stačí využít službu spojenou se zakládáním zahraničních společností na klíč. Obrátíte se na odborníky, jež vám pomohou vybrat vhodnou destinaci k vašemu účelu a zajistí vše potřebné. Výsledkem pak budou řádně registrované offshore společnosti. Ty můžete začít okamžitě používat.

Daňové ráje včetně přidružených služeb

Daňový ráj pro české firmy je jistě výhodným řešením, k němuž však musíte připočíst ještě vedení účetnictví dle dané jurisdikce. I takové povinnosti lze ale vyřídit na klíč za pomoci odborníků, jež se v této oblasti pohybují a je jim zcela vlastní.

Offshore společnosti obdržíte včetně vedení účetnictví dle příslušných právních předpisů. Vyžádejte si bezplatnou a nezávaznou schůzku a povyšte svůj business na vyšší úroveň. Nebojte se oslovit specialisty s právní znalostí tohoto prostředí a získejte firmu v Anglii již od 14 900 Kč či firmu na Seychelách za 28 900 Kč.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.