Půjčíme vám před výplatou rychle, online a až 10 000 Kč

Do špatné finanční situace se před výplatou dostává celá řada domácností. Není to způsobeno nedostatečnými příjmy domácnosti, nýbrž špatným hospodařením. Může se stát, že vám přijde před výplatou nečekaná faktura za telefon, plyn či elektřinu a vy nemáte na její zaplacení. Aby nedošlo k vypovězení služeb, je nutné fakturu uhradit co nejdříve.

Kouzelná půjčka ví, co znamená rychlá půjčka, a proto půjčuje až 10 000 Kč do 60 minut. Navíc nemusíte nikam chodit, nic podepisovat, dokonce ani dokládat vaše příjmy. Vše zvládnete vyřídit z vašeho domácího křesla se šálkem vaší oblíbené kávy. Postačí vám k tomu počítač s připojením k internetu a mobilní telefon pro potvrzení půjčky.

Pro nové klienty je připravena půjčka až 10 000 Kč zcela zdarma. Můžete si půjčit peníze na 2 až 30 dnů a přitom nezaplatíte ani 1 Kč navíc. Máte tedy jedinečnou šanci si bezplatně vyzkoušet, že Kouzelná půjčka své sliby plní.

Stanete-li se dlouhodobým klientem Kouzelné půjčky, bude pro vás připraveno až 50 000 Kč. Každá vaše další půjčka může být s každou řádně splacenou půjčkou až o 10 000 Kč vyšší. Dlouhodobí klienti mohou o půjčku zažádat také odesláním SMS zprávy.

V nabídce Kouzelné půjčky najdete také službu „Zaplatíme vaše účty“. Díky ní Kouzelná půjčka zaplatí vaše účty a vám jen přijde potvrzení o zaplacení. Tato služba má stejné podmínky jako půjčka, akorát v žádosti o půjčku přikládáte kopie účtů, které chcete uhradit. Kouzelná půjčka je za vás zaplatí a jako přátelské gesto vám zdarma pošle potvrzení o zaplacení.

A pokud její služby doporučíte vaším přátelům a ti jí využijí, dostanete od Kouzelné půjčky 200 Kč na váš bankovní účet uvedený ve vašem účtu na stránkách Kouzelné půjčky. Tuto odměnu dostanete za každého přítele, který si u Kouzelné půjčky půjčí.

Zajímá-li vás více informací o nebankovním poskytovateli krátkodobých půjček do hodiny Kouzelná půjčka, navštivte její internetové stránky www.kouzelnapujcka.cz. Najdete na nich vyjádření klientů, obchodní podmínky, časté dotazy, atd…

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.