Páteční okénko – banky v ČR 25. díl (Všeobecná úvěrová banka)

Zemanta Related Posts ThumbnailNaše poslední představení bankovní instituce, které se neslo v duchu Evropsko – ruská banka (čtěte zde) máme již za sebou a nyní nezbývá, než se zaměřit na podstatně bližšího souseda, jež u nás provozuje a předkládá své bankovní služby.

Je jím Všeobecná úvěrová banka, která vznikla v roce 1990 v Bratislavě a o rok později přenesla svoji působnost také do našeho hlavního města. Licence ji byla Českou národní bankou udělena v roce 1993.

Nejpodstatnějším datem v několika posledních letech byl rok 2001, protože právě během něho došlo k odkoupení Všeobecné úvěrové banky zahraničním investorem, kterým se stala silná finanční skupina IntesaBci, která pochází z Itálie a vlastní většinu základního jmění.

Přednostní je firemní klientela

Všeobecná úvěrová bankaVšeobecná úvěrová banka se soustřeďuje minimálně v České republice hlavně na firemní financování, které pokrývá naprosto všechny běžné oblasti tohoto segmentu, ať už jsou to kapitálové trhy, obchod, komerční bankovnictví nebo treasure operace a řízení hotovosti.

Dalšími odnožemi základního produktového portfolia je strukturované a exportní financování.

Elektronické bankovnictví MultiCash

Narazit můžete i na velice profesionální a bezpečnou komunikaci se svým účtem, kterou vám zprostředkuje elektrické bankovnictví, jímž se Všeobecná úvěrová banka pyšní. Můžete si vybírat nejenom z několika jazykových verzí, ale také komunikačních kanálů.

Kontaktní údaje

Pakliže vás tento bankovní subjekt náležitým způsobem oslovil, určitě využijte kontaktní údaje Všeobecná úvěrová banka zde, kde se můžete spojit s těmi pověřenými osobami a následně nalézt vše potřebné.

Po několika posledních pátečních okéncích přichází čas na změnu, proto se v tom následujícím díle zaměříme na ryze český subjekt, kterým je Česká exportní banka.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.