Banka roku

Soutěž Banka roku pořádaná portálem Fincentrum je už dlouholetou stálicí na české scéně. Každý rok dochází k vyhlašování vítězů v několika kategoriích, jež pochází z daného finančního segmentu. O výsledky této soutěže se starají nejenom odborníci z několikačlenné poroty, ale také veřejnost, což je taktéž hodně vypovídajícím faktorem.

Pokud vás zajímá, jak dopadne Banka roku 2018 vězte, že takovou informaci se už dozvíte, co nevidět, protože konec roku je spojen se sčítáním výsledků a jejich následným zveřejněním. Nyní si pojďme alespoň říci, jaké kategorie na vás letos čekají.

Kategorie Banka roku 2018

Tou pomyslnou třešničkou na dortu je pochopitelně Banka roku, k jejímuž výběru dochází na základě posuzování nejrůznějších kritérií. Od poplatků, přes realizaci nejrůznějších plateb, až po případné zhodnocování finančních prostředků. Zkrátka vše od A až do Z.

Kromě této hlavní kategorie se však můžete těšit ještě na několik dalších, jež s finančním sektorem celkem dost souvisí. Jejich výsledky vám pak mohou celkem jasně napovědět, jakému produktu byste měli dát přednost.

  • Banka zákazníků 2018
  • Pojišťovna zákazníků 2018
  • Banka bez bariér 2018
  • Pojišťovna roku 2018
  • Bankéř roku 2018
  • Pojišťovák roku 2018
  • Hypotéka roku 2018

Vzhledem k tomu, že letošní rok je pro Českou republiku jubilejním, vznikla ještě jedna speciální kategorie, kterou je Osobnost československého peněžnictví 1918 – 2018.

Banka roku 2017

Ještě, než budou aktuální výsledky za letošní rok, mohli bychom vám zatím připomenout, jak vlastně dopadl ročník minulý. Tedy hodnocení hlavní kategorie Banka roku 2017.

Nuže, nechme se překvapit, jak budou vypadat výsledek roku 2018. Bude stejný nebo dojde k výraznější obměně? Odpověď na to vám přineseme už brzy.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.