Databáze firem a její využití

Jste-li firma, která hledá nové zákazníky nebo obchodní partnery, jistě se zamýšlíte nad tím, kde je najít a jak je nejlépe oslovit. Jako velmi účinné se v tomto směru osvědčily email-marketingové techniky. Ty při správném používání představují velmi silný nástroj a v kombinaci s kvalitní databází kontaktů poskytují velmi slibné výsledky.

Nejdůležitější ovšem bývá získání kontaktů, které budou relevantní k našemu typu podnikání, a dostatečně kvalitní. Zároveň musíme mít na paměti správné cílení. Pokud připravíme nabídku přímo “na míru”, zvýšíme tím šanci na úspěch uzavřít novou obchodní smlouvu, nebo najít nového zákazníka.

V současné době je na trhu celá řada firem nabízejících firemní databáze, které poskytují již ověřené a profiltrované záznamy a ve kterých si každý snadno najde jen relevantní firmy z oboru svého podnikání. Mezi takového služby patří i Albertina.cz, která poskytuje velmi podrobné informace o firmách a podnicích. Ovšem svou konkurenci převyšuje, mimo jiné, i díky unikátní možnosti zkontrolovat si, jak dostatečně je daná firma či právnický subjekt solventní a nemá problémy s platební morálkou.

Příklady využití databáze

Můžeme uvést na příkladu jak tato služba funguje. Jste například větší firma která hledá společnosti s ručením omezeným, obratem firmy nad 10 mil. ročně a nachází se v Praze.

Všechny tyto informace si můžete pohodlně vyfiltrovat a získat tak konkrétní seznam firem a kontaktů, na které můžete zacílit svoje obchodní aktivity. Protože je v databázi firem Albertina přes 2.9 milionů podniků, firem, právnických subjektů a dalších organizací, zůstane i po důkladném a cíleném vyfiltrování a pročištění dostatečné množství informací, s kterými můžete nadále pracovat.

Kromě informací ohledně finančního zdraví firem vyniká Albertina právě také díky možnosti si firmy vybrat podle regionu. Velkou pomoc tato funkce představuje především pro menší podniky, které působí v rámci určitého regionu a hledají zákazníky jen a pouze v oblasti svého působení.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.