Srovnání bezúčelových půjček – Presto půjčka, půjčka od ČS a půjčka od Provident

Současný finanční trh je poměrně rozmanitý a bohatý. Vybírat můžete mezi účelovými a bezúčelovými úvěry, které vám přináší možnost peněžní výpomoci a jsou strůjci neomezených nákupů. Daleko dostupnější jsou samozřejmě půjčky bezúčelové, jejichž dosažení je mnohem snazší.

Mezi typické představitele těchto produktů patří UniCredit Bank a její Presto půjčka, jejíž úrokové sazby započínají na hodnotě 6,9%. Peníze, které mohou dosahovat sumy až 250.000,- Kč bez jakéhokoliv spolužadatele. Finance, které můžete mít k dispozici se splatností šesti let.

Výhodná půjčka od České Spořitelny

Ani Česká spořitelna půjčky samozřejmě nezaostávají a i v případě této významné finanční společnosti můžete volit originální a výhodné úvěry, které lze využít k financování čehokoliv. Peníze, které nejsou jakkoliv dokládány a následně prokazovány.

Půjčka od ČS, která vám bude plně vyplacena již v den podpisu smlouvy a doba splatnosti je dokonce sedm let, díky čemuž docílíte podstatně nižších měsíčních splátek, které žádným způsobem neomezí váš rodinný rozpočet.

Novodobá půjčka od ČS s pravidelnými měsíčními splátkami, kterou si můžete připojistit proti pracovní neschopnosti a nemožnosti splácet ji.

Provident půjčky do 48 hodin

Určitou alternativou výše zmíněných produktů jsou Provident půjčky, které sice předkládají finance pouze na hranici 80.000,- Kč, můžete si je však zajistit s pomocí internetu, kdy vám bude příslušná online žádost schválena během 48 hodin. Peníze, které obdržíte přímo na ruku nebo na bankovní účet.

Finanční produkty, které nejsou doplněny o žádné skryté poplatky a nevyžadují jakéhokoliv ručitele. Prověřené a dlouhodobě užívané peněžní služby, jejichž půjčka je zaštítěna průkaznou a přehlednou smlouvou.

Objevte kouzlo bezúčelových půjček, které vám zajistí peníze okamžitě a ihned.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.