Zkušenosti s firmou Extéria, poskytovatelem poradenství BOZP a PO

Pokud se hrnete do podnikatelského světa, měli byste mít neustále na mysli to, že důležité je hlavně podnikat bezpečně, tedy podle zákonů a daných pravidel. V případě, že nebudete podnikat bezpečně, hrozí vám vysoké pokuty, které by byly uděleny kontrolou ze státní správy. Bezpečně podle aktuálních informací nepodniká zhruba čtyřicet procent podnikatelů, kteří nemají vyřešenou bezpečnost práce a požární ochranu. Právě ti by se měli obrátit na firmu, která poskytuje poradenství v oblasti BOZP a PO.

Přemýšlíte nad tím, že se nahrnete do podnikatelského světa? V tom případě byste měli mít jasno v tom, kdo se bude starat o bezpečnost práce a o požární ochranu. Právě to jsou dvě zákonné povinnosti, které je nutné mít vyřešené, jinak hrozí pokuta, která se může dostat až do výše několika set tisíc korun, ne-li do výše několika milionů korun.

Pokud se tedy chcete této pokutě vyhnout a moc toho o bezpečnosti práce či o požární ochraně nevíte, je zde možnost najmout si služby firmy, která se na bezpečnost práce a na požární ochranu zaměřuje.

Rozhodujte se dle hodnocení

Při výběru firmy, které se svěříte do rukou, vám může pomoct hodnocení podniku, které najdete na internetu. Na internetu je mnoho recenzí a referencí, které obsahují zkušenosti klientů, jež vám mohou pomoct při výběru firmy, které se vložíte do rukou. I zde platí, že čím více kladných referencí, tím lépe.

Jaké budou vaše zkušenosti s firmou Extéria?

Mezi nejlépe hodnocené firmy, které se zaměřují na poskytování poradenství v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany, patří také firma Extéria, která se dnes pyšní tisícovkami spokojených klientů nejen u nás, ale také na Slovensku, kam se rozšířila. Vyzdvihovány jsou zejména nízké ceny za kvalitní služby (firma se postará o veškerou dokumentaci týkající se BOZP a PO, také si vezme na starost všechna školení a mimo jiné i zastoupí podnik ve chvíli, kdy na dveře zaklepe neohlášená kontrola ze státní správy). Bonusem je snad už jen snadné dovolání se na telefonickou podporu a to, že si firma neúčtuje nikdy nic navíc.

zdroj obrázku: pixabay.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.