Hledáte nové zákazníky pro firmu? Vyhledejte své zákazníky v ověřené databázi!

Jste nová firma přicházející na trh? Nemáte ještě vybudovanou zákaznickou základnu? Chcete co nejdříve prorazit na trh? Proč byste měli ztrácet čas s vyhledáváním relevantních zdrojů, jejich zpracováním a následném vyhodnocení. Využijte ověřené databáze stavebních firem v České republice, díky kterým se stanete ve svém oboru důležitými a klíčovými partnery.

Databáze Albertina toto vše udělá za Vás. Dle Vašich specifických požadavků software vyfiltruje ve více než 2,7 milionu záznamů z celé České republiky databázi určenou přímo pro Vaše podnikání.

Proč si koupit databázi Albertina?

Databáze firem Albertina sbírá důležité a především prověřené informace pro potřeby svých klientů, pomocí nichž získávají nové kontakty na případné obchodní partnery. Databázi lze využít k vytipování nových zákazníků, k prověřování finančních ukazatelů případných partnerů, jako je například solventnost nebo rentabilita a zadluženost. Pomocí databáze získáte informace o platební morálce firmy a na základě těchto informaci dokážete minimalizovat obchodní riziko.

Mezi hlavní výhody databáze patří úspora času, který při podnikatelském rozhodování hraje významnou roli.  Na základě zadaných kritérií si lze najít nové zákazníky pomocí databáze, kterou si lze sestavit na míru.Albertina web

Hledáte databázi stavebních firem v České republice s ověřenými kontakty?

Albertina obsahuje kontakty na ověřené stavební společnosti, zároveň i kontakty na  projektanty a architekty, ale i obory blízce příbuzné, jako jsou elektroinstalační společnosti a nejrůznější řemeslníci.

Vyzkoušejte databázi Albertina a díky ní docílí Vaše firma správných rozhodnutí.

Autor článku: Albertina.cz – databáze firem

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.