Páteční okénko – banky v ČR 20. díl (Raiffeisen stavební spořitelna)

Zemanta Related Posts ThumbnailDnešní páteční okénko se zaměří na jednu významnou a důležitou finanční odnož peněžní skupiny Raiffeisen Group, která působí na českém trhu již několik dlouhých let. Od zahraniční banky Sberbank CZ (čtěte zde), kterou jsme prezentovali v minulém díle, přejdeme k subjektu, jehož datum vzniku je 1993.

Je to samozřejmě Raiffeisen stavební spořitelna, která je hlavně peněžní společností, jež dokáže zhodnocovat uložené finance svých klientů. Dvě zkřížené koňské hlavy ve znaku tohoto subjektu jsou zcela známým symbolem především pro ty, kteří potřebují finance pro své budoucí bydlení.

Peníze pro bydlení

Raiffeisen stavební spořitelnaRaiffeisen stavební spořitelna neplní zcela totožnou funkci, jako téměř stejnojmenná Raiffeisen Bank. Jejím hlavním zaměřením je především financování bydlení, které je zprostředkováno v podobě několika peněžních produktů, jako je REKOpůjčka, HYPOpůjčka nebo EKOprogram.

Součástí bohaté nabídky služeb je bezpochyby i pojištění všeho druhu, včetně penzijního připojištění.

Financování investic

Nedílnou součástí Raiffeisen stavební spořitelny jsou také programy zaměřené na výhodné spoření a investování. Typickým představitelem je kupříkladu Úvěr kredit, Úvěr kredit Plus nebo Úvěr kredit Privatizace.

Kontaktní údaje

Raiffeisen stavební spořitelna je jistě důležitým článkem Raiffeisen Group, který stojí za hlubší prozkoumání, protože právě vy zde můžete nalézt finanční produkty odpovídající vaší životní situaci. K dispozici jsou vám kontaktní údaje Raiffeisen stavební spořitelna zde.

Pakliže vás význam a přínos stavebních spořitelem opravdu zaujal, určitě se těšte na další páteční okénko, jehož cílem bude Poštovní spořitelna, která je divizí známé Československé obchodní banky, za jejímž provozem stojí sama Česká pošta.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.