Máte ve svém firemním vozovém parku auta značky Subaru a ptáte se na jejich servis?

subaru service x

Automobily značky Subaru patří mezi spolehlivé vozy s perfektními jízdními vlastnostmi, ve kterých je radost jezdit. Subaru je auto vhodné na každodenní jízdu po městě, ale i na výletování s rodinou či přáteli. Díky pohonu na všechna čtyři kola jde o všestranné auto, které by byla škoda si nepořídit.

Pokud uvažujete o koupi nového, zánovního i ojetého vozu, nezapomeňte uvažovat o Subaru. Určitě si vyberete z široké škály možností, které jsou k dostání. A pokud se nebudete moci rozmyslet, rádi vám ve výběru poradíme a vybereme pro vás auto, které k vám bude pasovat. S tímhle autem totiž začnete konečně žít!

Při koupi vozu Subaru si můžete vybrat z nabídky těchto typů – Impreza, Levorg, Outback, Forester, Subaru XV, Subaru BRZ. Cena závisí na konečné výbavě kupovaného automobilu. Některé nové vozy můžete koupit dokonce se slevou – jedná se o akční modely s výjimečnými vlastnostmi.

Pokud však pokukujete po ještě levnějších variantách, jsou k dispozici k prodeji předváděcí vozy, skladové vozy, ale i zánovní nebo ojeté automobily. Ty jsou dostupné v různých modelech a s jiným stupněm výbavy.

Mimo jiné nabízíme profesionální servis a kompletní opravu vašeho „čtyřkolového” miláčka, pokud bude potřeba. Máme za sebou 24 let zkušeností s automobily značky Subaru a kromě standardního záručního servisu nabízíme i servis pozáruční. Specializujeme se ale též na mechanické, klempířské i lakýrnické práce. Zároveň zvládneme STK na vašem automobilu. Pokud si u nás vaše auto necháme, nenecháme vás na holičkách – půjčíme vám náhradní vůz, abyste mohli vykonávat své každodenní aktivity bez omezení.

Přesvědčili jsme vás o koupi? Nebo alespoň o návštěvě našeho servisu? Pak nás kontaktujte a vynasnažíme se vám co nejvíce vyjít vstříc! Naším cílem je, abyste měli k dispozici auto, ze kterého nebudete chtít jen tak vystoupit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.