5 kroků jak si vybrat správně nebankovní úvěr?

Potřebujete aktuálně vyřešit svou špatnou finanční situaci? Výhodnou půjčku si můžete najít pomoci online srovnání. Parádní půjčky vám poskytnou kompletní informace o bankovních i nebankovních úvěrech či jiných finančních produktech. Online porovnání vám dává jistotu, že se vyhnete podvodným půjčkám. Díky jednoduché on-line kalkulačce si snadno spočítáte, která půjčka je pro vás výhodná či nevýhodná. Rozhodně není vhodné vzít si první nabízenou půjčku. Reklama, která vám slibuje půjčku zadarmo, nemusí znamenat, že je tato nabídka skutečně výhodná. Pomocí porovnání půjček si projděte nabídky jednotlivých společností během krátké chvilky. Sledujte sazbu RPSN. Roční procentuální sazba nákladů je velmi důležitý údaj a přesto ho většina žadatelů o půjčku ignoruje. Díky němu zjistíte, kolik procent z půjčené částky zaplatíte za období jednoho roku spolu s veškerými poplatky.

Velmi kvalitní srovnání půjček online vám také pomůže vybrat nebankovní úvěr bez jakýchkoliv poplatků předem. Poplatky předem nevybírá žádná seriózní nebankovní společnost. Důvěryhodná firma si poplatky strhne po podpisu smlouvy z poskytnutého úvěru nebo vám je rozloží do měsíčních splátek. Chcete-li vědět, kolik vás bude celá půjčka stát, porovnávejte ji podle sazby RPSN. Než se rozhodnete pro podpis smlouvy u konkrétního nebankovního úvěru, přečtěte si velmi důkladně obchodní podmínky. Ve smlouvě musí být napsáno kolik si půjčujete, kolik celkem zaplatíte, v jakých splátkách, jaké jsou úroky a poplatky. Ve smlouvě může být rovněž sjednáno, zda je povinné pojištění proti neschopnosti splácet, založení bankovního účtu nebo zaslání verifikačního poplatku.

Pokud dodržíte výše uvedené kroky a vyzkoušíte online srovnání půjček, můžete ušetřit tisíce korun na poplatcích. Porovnání půjček je nezávislé, naprosto nezávazné a zdarma. Díky jednoduchému ovládání zvládne porovnání půjček i méně pokročilý uživatel internetu. Stačí zadat částku a typ půjčky o kterou máte zájem. Během pár krátkých chvilek vidíte nabídku výhodných i méně výhodných půjček, aniž by jste museli obíhat jednotlivé poskytovatele nebankovních úvěrů. Můžete si vybrat výhodnou půjčku podle svých parametrů. Zajímat vás může nejen sazba RPSN, ale i výše měsíčních splátek, maximální výše úvěru, úrokové sazby nebo možnost předčasného splacení zdarma. To je důležité zvláště u dlouhodobých půjček. Rozhodli jste se vložit mimořádnou splátku nebo doplatit peníze dříve, nikdo by vás za to neměl pokutovat. Vybrali jste si vhodný nebankovní úvěr? Můžete si o něj rovnou požádat. Budete přesměrováni na stránky se žádostí o vybranou půjčku. Poté už stačí zadat částku, dobu na kterou si půjčujete a své osobní údaje. Online srovnání půjček nabízí produkty od více než 40 ověřených poskytovatelů.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.