CRM je jako stvořený i pro menší firmu. Dá vám konkurenční výhodu!

Stojíte v čele menšího týmu, ale přesto pracujete na menších projektech? Na velikosti nezáleží, CRM se hodí každému, malé firmě obzvláště! Vhodně zvolený software vám usnadní project management, zefektivní komunikaci s ostatními členy týmu a přinese spoustu dalších výhod, díky kterým získáte náskok před konkurencí.

Při výběru přemýšlejte a zbytečně neutrácejte

Než se pustíte do výběru konkrétní produktu, ujasněte si pár základních věcí. CRM systém je skvělý pomocník, ale nespasí vás, pokud nezvolíte optimální CRM strategii. Nezapomeňte, že se jedná „pouze“ o velmi užitečný nástroj, ale řízení projektů stále zůstane na vašich bedrech. Aplikace vám cestu k úspěchu usnadní jen za předpokladu, že se vydáte správným směrem.

Pokud je váš rozpočet napjatý, nekomplikujte si život a vyhněte se předraženým produktům, které se z hlediska funkcionality příliš neliší od mnohem levnějších softwarů. Vždyť i populární CRM systém zdarma – český eWay-CRM – nabízí veškeré potřebné funkce a ne náhodu patří k TOP aplikacím ve své kategorii.

Pořízení CRM formou cloudové služby je v mnoha směrech výhodnější než CRM na míru. Měsíční poplatek nezatíží cashflow tak jako pořízení a správa vlastního serveru. Nehledě na fakt, že pronájem SaaS služeb je mnohonásobně levnější.

Klaďte důraz na intuitivní ovládání

Nepřehledný CRM nabitý funkcemi vám práci neusnadní tak, jako aplikace navržená s ohledem na přímočaré ovládání. V jednoduchosti je síla a počítá se každá ušetřená minuta. Srozumitelnost ocení především zaměstnanci, kteří k informačním technologiím nemají vřelý vztah.

Proč si CRM zamilujete?

Podaří-li se vám CRM začlenit do každodenní rutiny, ušetříte spoustu drahocenného času, zpřehledníte firemní agendu a budete zákazníkům mnohem blíže. Dalších argumentů pro jeho pořízení netřeba.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.