Modrá pyramida staví základy pro vaši budoucnost

Stavební spoření se v posledních letech stalo stálicí v nabídce finančních produktů. Již dvakrát přežilo snížení státní podpory, prodloužila se délka spoření na 6let a dost výrazně poklesla úroková sazba. Další změny, které byly navrženy novelou zákona o stavebním spoření, nás prozatím minuly z důvodu rozpuštění Poslanecké sněmovny a doufejme, že se jich tak rychle nedočkáme.

Jaké stavební spoření zvolit?

modra-pyramidaV současné době nabízí toto spoření několik společností, jejichž nabídky se samozřejmě neliší v zákonem daných podmínkách, jako je státní podpora, či délka spoření. Přesto existují parametry, které ovlivňují další volbu. Mezi nimi jsou poplatky, které si jednotlivé společnosti účtují, úroky, které vám k našetřeným penězům připíší, jistota ve společnost, které svěřujete své peníze a v neposlední řadě bonusy a výhody, které poskytují navíc. Jednou ze společností, která se již 20let drží na předním místě pomyslného žebříčku je bezpochyby Modrá pyramida a její stavební spoření. Tato spořitelna má na českém trhu mnohaleté zkušenosti. Ačkoliv pod současným názvem poskytuje Modrá pyramida stavební spoření od roku 2005, její kořeny zasahují do roku 1993, kdy vstupovala na trh pod názvem Všeobecná stavební spořitelna Komerční banky, a.s. a již tehdy nabízela svým klientům kompletní služby.

Proč stavební spoření od Modré pyramidy?

Modrá pyramida je stabilní společnost, která nabízí výběr z několika možností spoření od nejmladších členů rodiny, až po varianty smluv pro dospělé a navíc svým klientům nabídne vždy něco navíc. Stavební spoření nabízí vysokou flexibilitu, kdy se sami můžete rozhodnout, či vložíte větší částku jednorázově, nebo budete spořit pravidelnými platbami. Stavební spoření Modrá pyramida můžete využít jako výhodné spoření na cokoliv s úrokem 2%, nebo k zajištění bydlení, kdy podle délky a množství naspořených peněz zvolíte mezi úvěrem a překlenovacím úvěrem. Klasicky přidělený úvěr je možno získat již po dvou letech a naspoření 40% z cílové částky. Překlenovací úvěr je určen klientům, kteří nemají dostatečné množství naspořených peněz a potřebují řešit své bydlení co nejdříve.

Co získáte založením stavebního spoření Modrá pyramida?

Ať již jste se rozhodli použít své peníze jakkoliv, a na cokoliv, nebo chcete řešit své budoucí bydlení, byla by škoda nevyužít akční nabídku Modré pyramidy a získat tak zpět poplatek za založení nové smlouvy, až do výše 2000 Kč. Tato nabídka platí až do konce ledna 2014. Stavební spoření je stále i po úpravách v předchozích letech jedním z velice výhodných spořících produktů. Za 6let můžete naspořit na úpravu bytu, koupi auta, nebo studia dětí. Zvláště pro ně jsou nachystány výhodné produkty pod názvem Mopísek, které je zaměřeno na děti do 10let a spoření Mopy junior pro ty odrostlejší až do věku 21 let, ve kterých uspoříte hlavně na vstupních poplatcích. Vy sami máte možnost získat až 3% úročení svých úspor a 50% slevu na poplatku díky Moudrému spoření s rostoucím úrokem, případně v průběhu stavebního spoření Modrá pyramida výhodně navýšit cílovou částku za zvýhodněných podmínek a díky tomu čerpat výhody až o 6let déle.

Stavební spoření Modrá pyramida má určitě spoustu výhod, které do budoucna jistě oceníte a se kterými vás rádi seznámí na každé pobočce.

Obrázek převzat z webu www.freedigitalphotos.net (autor: Naypong).

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.