Laminární box je výhodnou investicí

laminarni box

Laminární boxy jsou zařízeními, která jsou primárně využívána v čistém prostředí. Jejich technologie výroby tak musí být velice precizní, aby bylo dosaženo potřebných vlastností. Dalo by se říci, že čisté prostředí a laminární boxy jsou ruku v ruce. Pokud nemáte tušení, do jakých moderních zařízení můžete v dnešní době investovat, začtěte se do následujících řádků.

Typy laminárních boxů

Potřeby každého zákazníka se pochopitelně liší. V závislosti na tom jsou pak využívány konkrétní laminární box. Může to být kupříkladu laminární box s vertikálním prouděním vzduchu. Ten další bude zase určen pro mikromanipulaci a výjimkou nejsou ani mikrobiologické bezpečnostní boxy.

Aplikace technologií pro čisté prostory mají široká uplatnění. Mohou to být například operační sály, mikrobiologické laboratoře, místo pro zpracován tkání a buněk nebo výroba a zpracování biofarmatik. Možností užití je v tomto ohledu více než dost. Zapomínat bychom neměli ani na virová pracoviště, PET Centra a centra asistované reprodukce.

Kalibrace počítačů částic

Investice do laminárního boxu a přidružených technologií není tím jediným, do čeho bude vkládat své peníze. Musíte počítat také s přípravou daných prostor a následnou údržbou používaných výrobků. Právě v této souvislosti se můžete setkat s pojmem kalibrace počítačů částic. Ať už jde o tu primární, sekundární nebo kalibraci aerosolových nefelometrů. Meze se v tomto směru jistě nekladou.

Jak už asi správně tušíte, pokud se rozhodnete využít takové technologie, měli byste se obrátit na zkušené specialisty. Na ty, kdo vám dodají nejenom zařízení, ale také přidružené věci a služby. V tomto směru můžete zacílit na společnost LABOX, která je dlouhodobým specialistou ve svém oboru. Dokazuje to více jak třicetiletá praxe v tomto oboru. Proto neváhejte a kontaktujte tyto odborníky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.