Bezpečná půjčka se zástavou nemovitosti

Znáte způsob, jak nejrychleji přijít k peněžní sumě využitelné na cokoliv? Pakliže vám před očima probleskly služby bankovních institucí, tak jste značně na omylu. Finance lze získat ještě snáze a zároveň stejně bezpečně.

Dokazuje to zastavárna a autozastavárna Praha, která je dlouhodobým profesionálem ve svém oboru. Subjekt, jenž je schopen ve velice krátkém časovém úseku ocenit vaši nemovitosti, nabídnout vám adekvátní sumu za její zástavu a obratem vyplatit peníze. Pakliže nevěříte, že taková půjčka opravu existuje, přiblížíme vám tento model trochu blíže.

Zastavárna Praha nonstop a pro každého

Na počátku všeho je třeba zmínit, že níže uvedené informace se týkají specialistů prezentujících své služby na internetovém portálu www.dozastavy.cz. Zastavárna nabízející finance komukoliv. Mezi klienty se tedy nachází nejenom fyzické osoby, ale také podnikatelé.

Zastavárna nemovitostí funguje na velice jednoduchém principu. Do zástavy můžete dát libovolný typ objektu či pozemky. Nejsou to tedy pouze rodinné domy a bytové jednotky, ale i stavební parcely, rekreační objekty, chaty a mnohé další.

Po ocenění nemovitosti následuje sepsání transparentní a přehledné smlouvy. Poté obdržíte požadovanou peněžní sumu. Zástava nemovitosti je vyplácena dvěma odlišnými způsoby.

  • V hotovosti
  • Převodem na bankovní účet

Zastavárna Praha s nízkým úrokem

Pakliže o to stojíte, nebojte se získat finanční sumu do výše 85 % hodnoty nemovitosti. Díky individuálnímu přístupu vás čeká variabilní úrok započínající na hranici 1 %. To je zástava nemovitosti, která se jenom velice stěží odmítá.

Spolehněte se v tomto směru na profesionály, jejichž služby jsou dostupné 24 hodin denně a 7 dnů v týdnu. Navštivte portál www.dozastavy.cz a zjistěte, co všechno potřebujete, jak to probíhá a kdy můžete dostat finance. Zastavárna Praha je zkrátka bez čekání.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.