Půjčka bez doložení příjmů je lákavá, ale může mít i stinné stránky

Nedostatek peněžních prostředků není ničím záviděníhodným. Pokud nemáte peníze na své vlastní potřeby, existuje samozřejmě způsob, jak takovou situaci řešit. Nápomocna vám bude například půjčka bez doložení příjmů, s níž není spjato tak složité papírování. Pozor byste si měli dát pouze na to, abyste se nedostali do prodlení se splátkami, protože pak hrozí nemilé problémy.

Půjčte si peníze bez náročné administrativy

Chcete-li se dostat k rychlé peněžní pomoci, pak je půjčka bez doložení příjmů ideálním řešením. Jak už prozrazuje její název, nemusíte si lámat hlavu s dokládáním velikosti vlastního výdělku. Poskytovatel takového úvěru si vaši bonitu a solventnost dokáže ověřit zcela jiným způsobem.

Při výběru takové půjčky dbejte pouze na to, abyste zvolili opravdu výhodný úvěrový produkt na trhu. Takový, který se pojí s nízkou hodnotou RPSN, má transparentní smluvní podmínky a je oproštěn od nejrůznějších poplatků.

Tohoto řešení se domůžete především u nebankovních společností. Jednou z nabídek je i Zonky.

Pozor na zadlužení

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv půjčku a na cokoliv, vždy si ji berte s ohledem na své možnosti. Pokud si budete půjčovat peníze na nepodstatné věci a žádat o vyšší sumy, než které dokážete splatit, můžete se dostat do finančních potíží. Ty se samozřejmě mohou celkem rychle prohlubovat.

Pakliže by takové finanční problémy přerostly do astronomických rozměrů, existuje přece jenom jedna adekvátní cesta před nežádoucí exekucí. Je to osobní bankrot. I v rámci něho musíte splňovat jisté podmínky. Na druhou stranu, pokud budete schopni splatit v následujících pěti letech 30 % svých dluhů, zbývající část vám bude odpuštěna.

Takže ano, využívejte bankovní a nebankovní půjčky dle své libosti, vždy s nimi ale nakládejte s patřičným rozmyslem.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.