David Rusňák, DRFG a podílové i nemovitostí fondy

I když situace na našem trhu dluhopisů není aktuálně optimální, přináší skvělé výsledky. Úspěšné portfolio schopných manažerů, kteří tento fond spravují, jej řídí tak, že tento fond na trhu vykazuje dlouhodobě nadprůměrné výsledky. Pro klienty je vedle nemovitostního fondu vhodným nástrojem pro diverzifikaci portfolia. Jde vlastně o zcela ideální retailový fond určený pro pravidelné platby, který umožňuje investovat od 100 korun měsíčně všem klientům, kteří mají o investice a zhodnocení peněz zájem.

Podílový fond DRFG UCITS Bond Fund a nemovitostní fond DRFG AIF Real Estate Fund

Zakladatel David Rusňák v rámci své společnosti přináší více možností v oblasti investic. Vedle podílového fondu DRFG UCITS Bond Fund vzniká i nemovitostní fond DRFG AIF Real Estate Fund, který funguje sice teprve přes rok, ale má již své příznivce a přináší velké úspěchy. Investoři jej přijali velmi pozitivně a odpovídají tomu i výsledky. Do tohoto fondu byla již v prvním roce zakoupena spousta nemovitostí v hodnotě 963 milionů korun. V dalším roce se podařilo velkou měrou počet nemovitostí i jejich hodnotu navýšit. Na rozdíl od jiných oborových fondů má tento typ fondu poměrné nízkou konkurenci, která se zatím moc nezměnila. Zakladatel David Rusňák tak nabízí další produkty pro své investory.

Nabídka finančních služeb DRFG do budoucna

Původně byl nemovitostní fond DRFG AIF Real Estate Davida Rusňáka určen kvalifikovaným investorům. Díky změnám legislativy byla hranice minimální investice do fondu posunuta dolů. Fond získal povolení České národní banky nabízet jej i retailové klientele. Nyní se fond více zpřístupňuje a otevírá široké veřejnosti. Snížení minimálního vkladu z 10 000 korun na mnohem nižší částku, investoři uvítají. Mohou tak začít ukládat peníze pravidelně. Fond je plně etablován prodeji v České republice. Možná si za své peníze, které máte k dispozici, nemůžete dovolit koupit třeba letadlo, formou pravidelných vkladů, ale můžete bez diskuze přijít k dobrému zhodnocení svých finančních prostředků.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.