Investiční platformy, které se vám nabízí

investment

Máte potřebu zhodnocovat své finanční prostředky? Pak si vyberte investiční platformu, která vám padne, jako ulitá. V dnešní době můžete peníze vkládat do nejrůznějších oblastí a komodit, k čemž lze využít konkrétní platformy. Jestliže v tomto směru nemáte jasno, přinášíme vám takovou malou nápovědu.

Nákup dluhopisů soukromých osob

První investiční platformou je Dluhopisomat, který je vlastně takovým největším srovnávačem dluhopisů. Kromě porovnání se jedná také o tržiště, kde najdete primárně kvalitní dluhopisy. Konkrétní volba je odvislá od spousty kritérií, takže na své si přijde dozajista každý. Připravte se však na to, že minimální výše vkladu je 25 tisíc korun českých.

Jestliže naopak hledáte investiční strategii v ETF, vydejte se trochu odlišnou cestou. Tu vám zprostředkuje investiční platforma Fondee. V její prospěch hovoří primárně hodně malé vstupní a výstupní poplatky. Ocení jednoduché, české a přehledné rozhraní. Volit zároveň můžete ze sedmi strategií. Ty se odvíjí od rizika, jaké budete podstupovat. Zapomeňte však na svoji vlastní strategii.

Investiční platforma XTB a další

Kapitolou samou o sobě je pak investiční platforma XTB. Zde si díky širokému portfoliu investičních produktů přijde na své doopravdy každý. Vyzkoušet si navíc můžete jednoměsíční demo účet, kde si oťukáte vše potřebné. Příjemným benefitem je fakt, že portfolio lze vést v českých korunách. Na této platformě budete vystupovat jako aktivní investoři, takže byste měli mít povědomí o tom, co děláte.

Za zmínku stojí také investiční platforma Portu, která cílí primárně na jednoduchost a pohodlné zázemí. Nebojte se ani evropského konceptu Mintos a svůj kapitál můžete zhodnotit i díky platformě založené na půjčkách. Její název je Ronda. Nenechte své peníze ležet ladem, když je můžete zhodnocovat a rozmnožovat tolika způsoby.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.