Výhody půjčky České spořitelny

Přemýšlíte nad půjčkou a stále se nemůžete rozhodnout, jakou cestu zvolit? Není divu. Dnešní trh je přesycen spořitelnami i jinými institucemi, které Vám nabízí „výhodné“ půjčky s minimálními úroky. Ve finále však zjistíte, že jimi nabízená výhoda, vlastně až tak výhodná není. Jedinou, opravdu výhodnou půjčkou, která si zaslouží Váš zájem, je ta, kterou nabízí Česká spořitelna.

česká spořitelnaČeská spořitelna Vám nabízí nejjednodušší a nejrychlejší cestu k získání peněz. Minimální výše půjčky je stanovena na 20.000,- Kč, maximální až na 600.000,- Kč. Tyto půjčky nabízí Česká spořitelna bez ručitele, s úrokovou sazbou již od 6,9%. Získání půjčky je velice jednoduché. Na stránkách České spořitelny stačí pouze vyplnit jednoduchý online formulář a odeslat objednávku. Následující pracovní den Vás bude kontaktovat bankéř. Ten s Vámi dojedná potřebné detaily a sjedná Vám schůzku s bankovním poradcem. Osobní schůzku si můžete domluvit i sami na pobočce České spořitelny. Za pár minut již budete mít půjčku vyřízenou a peníze budou brzy připsány na Váš bankovní účet.

Hlavní výhody, které díky půjčce od České spořitelny získáte:

  • Nízká úroková sazba
  • Rychlé vyřízení – peníze mohou být ještě tentýž den na Vašem účtu nebo Vám mohou být vyplaceny v hotovosti
  • Výši splátek i termín měsíční splátky si určíte sami
  • Měsíční splátku si můžete až 2x ročně odložit bez jakéhokoliv vysvětlování
  • Vaše splátky mohou být rozloženy až na dobu 7 let
  • Díky pevné úrokové sazbě máte jistotu, že nedojde ke zvýšení Vašich splátek
  • 60ti denní lhůta na bezplatné odstoupení od smlouvy

Česká spořitelna půjčka – kalkulačka vám umožňuje vypočítat si měsíční splátku na dobu, kterou chcete splácet. Stačí zadat jen Vámi požadovanou částku a úvěrová kalkulačka Vám nabídne hned několik možností výhodných splátek. Na rozdíl od jiných online kalkulaček, například kalkulačka od Provident, je tato od České spořitelny přehlednější. Navíc Vám kalkulačka od ČS nabízí mnoho variant, jak a kolik splácet, aby to pro Vás bylo co nejpřijatelnější a měli jste možnost výběru dle svého uvážení a svých možností.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.