ING Konto spořicí účet – vaše výhra!

ING kontoNic neplatíte, jen dostáváte! A to není vše! ING Konto spořicí účet je flexibilní, peníze na něm uložené můžete bez podmínek kdykoliv vyzvednout. Navíc úroky, kterými je vklad na účtu zhodnocen jsou velmi příjemné. Ještě váháte? Není důvod!

Co tedy musíte udělat, abyste mohli využívat všech výhod, které poskytuje ING Konto spořicí účet?

  1. Zřídit zdarma ING Konto spořicí účet – navíc není nutné chodit do banky, stačí internet. Vyplnění žádosti on-line vám zabere jen několik minut.
  2. Vložit peníze na účet – také bez poplatků. Minimální vklad ani zůstatek není určen.
  3. Nechat peníze na účtu. Úročen je přitom už vklad od 1,- Kč!

Ale co když budete svoje finance uložené na ING Konto spořicím účtu přece jen naléhavě potřebovat? Tak je prostě vyberete. Kdykoliv a samozřejmě zdarma! A kdybyste náhodou chtěli účet zrušit, tak bezplatně a kdykoliv – bez výpovědní lhůty.

Přemýšlíte, v jaké měně je možné vést ING Konto spořicí účet? Pouze v české měně. Zřídit si ho může osoba, která dovršila 18 let, a to i cizinec. Celkem může mít jeden klient až tři účty. Jedinou „nevýhodou“ spořicího účtu je skutečnost, že nemůžete vkládat peníze v hotovosti. Z toho vyplývá nutnost vlastnit ještě jeden účet v korunách. Ten však můžete mít vedený u kterékoliv banky. Protože ING Konto je spořicí a nikoliv klasický účet, nemůžete jeho prostřednictvím platit SIPO nebo si na něj nechat posílat důchod. Stačí však, když si necháte posílat důchod na svůj běžný účet a následně ho na ING Konto spořicí účet poukážete. Sledování a ovládání pohybu peněz na účtu prostřednictvím internetového bankovnictví je rychlé a pohodlné. Navíc tímto způsobem můžete svůj účet ovládat 24 hodin denně.

Nemáte internet, abyste mohli pohodlně obsluhovat svůj ING Konto spořicí účet? Použijte bezplatnou linku 800 159 159 – ve všední dny od 7:00 do 22:00 hodin a o víkendech a svátcích od 9:00 do 21:00 hodin.

Peníze na flexibilním účtu se vám zhodnocují skvělým úrokem. Přitom vklady až do výše odpovídající 100 000 EUR jsou pojištěny na 100 %.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.