Nebankovní americká hypotéka

Potřebujete si půjčit? Banka vás odmítla? Byli jste v další a ta vás zase odmítla? Čím to může být? Jistě si pokládáte spoustu otázek. Na některé z nich se nyní budeme snažit odpovědět.

Banky odmítají své klienty zejména z důvodu nedostatečných příjmů nebo z hlediska registrů dlužníků. Takže pokud máte nízký příjem, nebo popřípadě nízké daňové přiznání, které se těžce u podnikatelů prokazuje, úvěr nezískáte. To samé platí v případě, že máte záznam. Ten získáte velice snadno. Stačí k tomu jedna opožděná splátka, nezaplacená faktura včas, nebo opomenutá platba. To vše může způsobit, že se zapíšete na tuto černou listinu. Záznam se přitom nemaže po pár dnech, týdnech nebo měsících, ale až po několika letech. Může se stát, že budete mít záznam na dalších pět let a pro banky budete nebonitní čili nežádoucí klient.

Banky si mohou klienty vybírat, my dáváme přednost všem a neděláme žádné rozdíly

Americké typy úvěrů jsou velice oblíbené. Běžně se nazývají jako americké hypotéky. V čem tkví jejich podstata? Jaké mají výhody? V tomto případě název odpovídá skutečnosti popsané v ekonomické učebnici. Peníze opravdu můžete využít jakýmkoliv způsobem. V tom je největší výhoda tohoto finančního produktu. Ručí se samozřejmě nemovitostí. Za tu získáte až 70 % z její odhadní částky. Záleží samozřejmě na potřebných náležitostech, na které se při odhadu přihlíží. Bere se v potaz poloha nemovitosti, její stáří, zachování a ostatní důležité parametry. Zašlete nám adresu a několik fotografií a my provedeme profesionální odhad. Za ten předem nic neplatíte.

Peníze se dají použít jakýmkoliv způsobem, například na vyplacení exekucí nebo splacení dluhů.

V našem případě nebankovní americké hypotéky se budeme bavit o podnikatelském úvěru.

Peníze se formou podnikatelského úvěru mohou použít i na hrazení běžných výdajů, sociálního a zdravotního, na poplatky a daně finančnímu úřadu, můžete také platit faktury a spoustu dalších potřebných věcí ve firmě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.