Co pro vás udělají odborníci na správu krátkodobého pronájmu? Zvýší výnos o desítky procent!

Airbnb, Agoda, Tripadvisor, Booking.com… tyto a mnohé další služby již nejsou českým majitelům nemovitostí neznámé, jako tomu bylo ještě relativně nedávno. Krátkodobý pronájem naopak zažívá boom, a to nejen v Praze, ale i v některých dalších větších městech. Na internetu se objevují tisíce nabídek a ti nejšikovnější si mnou ruce, protože oproti dlouhodobému pronájmu lze vydělat mnohem zajímavější částky.

Krátkodobý pronájem má své specifické výhody i negativa. Rozhodně nejde o „koláče bez práce“ a ve srovnání s dlouhodobým pronájmem se naopak budete pořádně otáčet. Chcete-li uspět mezi tvrdou konkurencí, nezbude vám, než potenciální zájemce zaujmout stylovým interiérem či příjemnou cenou.

Pronajímatel musí být připraven na vřelou komunikaci s hosty a rychlé řešení akutních problémů. V opačném případě se nedbalý přístup vymstí negativním hodnocením na internetu. S každým záporným komentářem pak výrazně klesá šance, že se u vás ještě někdo ubytuje.

Proč využívat správu pronájmu bytu?

Představte si svět, ve kterém se na váš účet pravidelně připisují nemalé částky za pronájem nemovitosti, aniž byste hnuli prstem. Utopie? V případě spolupráce se specialisty z Let Me Inn bude krátkodobý pronájem vaší nemovitosti probíhat právě tímto způsobem. Nebudete muset vůbec nic, protože se o vše postará tým odborníků.

Správa pronájmu bytu zahrnuje:

  • optimalizaci příjmů (maximalizace výnosu – navýšení o cca 20 – 50 %),
  • 5 hvězdičkový servis (příkladná péče o blaho hostů),
  • návrh interiéru,
  • úklid a údržbu.

Let Me Inn spravuje byty a domy klientů na více než pěti rezervačních portálech. Díky denní optimalizaci ceny zajistí, abyste nemovitost pronajímali co nejčastěji a za co nejvíce peněz. A cena správy krátkodobého pronájmu? Vzhledem ke kvalitě a rozsahu služeb není vůbec vysoká. Podrobnosti hledejte na www.letmeinn.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.