Páteční okénko – banky v ČR 14. díl (Hypotéční banka)

Zemanta Related Posts ThumbnailTýden uběhl a my přicházíme opět s novým pátečním okénkem, v němž se posouváme zase o krok dále. Naposledy jsme probírali Equa Bank (čtěte zde), dnes se budeme věnovat zcela specifickému bankovnímu domu, jehož název je poměrně vypovídající. Jde o specialistu na hypotéční úvěry.

Správně, je to Hypotéční banka, jejíž historie se váže k roku 1991, kdy na trhu figurovala pod názvem AGROBANKA. Vlivem změn vlastníků docházelo také k obměně samotného názvu, jako byl Regiobanka nebo Českomoravská hypotéční banka.

Teprve v roce 2000 se stala majoritním vlastníkem společnost ČSOB, současný název Hypotéční banka je však využíván až od roku 2006.

Hypotéka na míru

Hypotéční banka oslovuje většinu klientely především prostřednictvím internetu. Jde o velice flexibilní a dostupnou variantu získání hypotéčního úvěru šitého na míru dle potřeb daného zákazníka.hypotecni banka

Prostřednictvím internetového portálu tohoto subjektu můžete vybírat z mnoha typů hypoték, které jsou určeny pro financování charakterově odlišných nemovitostí. Pro orientační sestavení hypotéčního úvěru vám poslouží například speciální online kalkulačky.

Spousta hodnotných informací

Profesionální Hypotéční banka je ke svým klientům co nejvstřícnější i z pohledu předkládaných informací. Prezentovány jsou vám údaje týkající se čerpání hypotéky, sjednání, výběru, konce fixace nebo refinancování.

Z tohoto pohledu si přijde na své každý, kdo potřebuje o hypotéčním úvěru získat co nejvíce informací.

Kontaktní údaje

Nakonec našeho pátečního okénka vám přinášíme kontaktní údaje Hypotéční banka zde, kde se dozvíte mnohem více informací.

Naším dalším cílem bude bankovní instituce ING Bank, jež se řadí k velké finanční korporaci a nabízí na tuzemském trhu poměrně dost peněžních služeb, s nimiž vás seznámíme.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.