Páteční okénko – banky v ČR 4. díl (Fio banka)

Páteční-investiční-okénkoVe čtvrtém díle pátečního okénka zaměřeného na bankovní instituce v České republice si posvítíme na mladou bankovní společnost. Bude to tedy naprostý opak Československé obchodní banky (čtěte zde), kterou jsme popisovali v minulém díle.

Tím tíženým subjektem je Fio banka, která svůj oficiální vznik datuje na rok 2010. Do té doby tato firma fungovala, jako burzovní společnost a družstevní záložka, která započala svůj start v roce 1993, pod záštitou několika českých absolventů Univerzity Karlovy.

Pod společnost Fio banka a.s. patří každému známý burzovní systém RM-SYSTÉM, jehož se společnost stala vlastníkem v roce 2006. Vzhledem k velikosti bankovní společnosti máte k dispozici cca 71 poboček a 129 bankomatů, především ve větších městech České republiky.

Co vám předkládá Fio banka a.s.?

Kromě klasických bankovních služeb, které jsou plně otevřeny jak běžným občanům, tak podnikatelům, jeFIO to možnost obchodování s cennými papíry na burzách v ČR, Německu, Slovensku, Polsku nebo v Maďarsku a USA. K této činnosti vám bude nápomocen známý burzovní nástroj Fio banky a.s., kterým je e-Broker.

Opomíjeno samozřejmě není na běžné peněžní půjčky, jež se mohou stát naplněním vašich snů nebo startovní metou jakéhokoliv podnikatelského záměru. Mezi velké přednosti Fio banky patří především nulové poplatky za zřízení a vedení účtu, včetně nulových nákladů na platby přijímané a odesílané.

Fio banka a.s. je tak vhodnou alternativou pro každého, kdo chce spoustu muziky za málo peněz.

Kontaktní údaje

Chcete-li využít některých výše uvedených služeb pod záštitou bankovní instituce Fio banka a.s., neváhejte vsadit na tyto kontaktní údaje na Fio banku zde, kde se dozvíte vše potřebné, od telefonického, přes emailový kontakt, včetně adresy internetového portálu Fio banky.

V dalším díle pátečního okénka se zaměříme na GE Money Bank.

obrázek převzat z webu www.freedigitalphotos.net (autor: digitalart) 

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.